Haftalık hisse önerileri Borsa İstanbul 22-26 Nisan!

Borsa İstanbul’da 22-26 Nisan haftasının önerilen hisse senetleri araştırılıyor. Bu hafta hangi hisse senetleri öneriliyor? Bu hafta borsada yıldızı parlayacak hisse senetleri hangileri?
Haftalık hisse önerileri Borsa İstanbul 22-26 Nisan!

Borsa İstanbul, Türkiye’de yatırımcıları çeken bir merkez olmaya devam ediyor. Varlıklarını değerlendirmek isteyenler borsa seçeneğini değerlendiriyorlar. Türk lirasının yüksek enflasyon karşısında çaresiz kalmasından dolayı parası olanlar bu varlıklarını korumak ve imkan olursa bir miktar da artırabilmek için Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin hisse senetlerine yatırıyorlar. Ancak doğru hisse senetlerine yatırım yapmak borsa kazanmanın ana şifresi oluyor. Aksi durumda parasını korumak isteyenler bir anda paralarını kaybedebiliyorlar.

HİSSE ÖNERİLERİ TAKİP EDİLİYOR

Yatırım şirketleri yatırımcıların yararlanabilecekleri şekilde hisse önerileri yapıyorlar. Burada iki farklı hisse önerisi yapılıyor. Birincisi genele açık şekilde hisse senetleri öneriliyor ve bu önerilerdeki performans o şirketin itibarını belirliyor. Bu hisse önerileri genele açık olduğu için herhangi bir danışmanlık ücreti de olmuyor. İkinci tür hisse önerileri ise direkt ücreti karşılığında hizmet verilen yatırımcılara tavsiye edilen hisseler oluyor.

ALNUS YATIRIM HAFTALIK HİSSE ÖNERİLERİ

Alnus Yatırım tarafından 22-26 Nisan haftası için 5 hisse senedi önerildi. Bu hisse senetleri KCAER, LOGO, PGSUS, ARENA ve BİGCH olarak açıklandı. Teknik analize göre hazırlanan bu hisse önerilerinde temel verilerin dikkate alınmadığı bildirildi.

PİRAMİT MENKUL HAFTALIK HİSSE ÖNERİLERİ

Piramit menkul tarafından da 22-26 Nisan haftasının hisse önerileri paylaşıldı. Bu yatırım şirketine göre yeni haftada 4 adet hisse senedi önerildi. Bu hisse senetlerinin ANHYT, KONKA, KUTPO ve SAHOL oldukları bildirildi.

INVEST AZ HAFTALIK HİSSE ÖNERİLERİ

Haftalık hisse önerileri açıklayan yatırım şirketlerinden birisi de Invest AZ oldu. Bu yatırım şirketi yatırımcılara 22-26 Nisan haftasında ENKAI, EUREN, KLSER ve BIOEN hisse senetlerini önerdi.

Not: Burada yer alan bilgi ve değerlendirmeler yatırım kapsamında görülmemelidir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.