Gözlük kullananlara 200 TL para iadesi! Ziraat Bankası Bankkart üzerinden yatacak

Türkiye'de gözlük kullanan kişi sayısı her geçen gün artarken Ziraat Bankası üzerinden 200 TL para iadesi yapılacağı duyuruldu. İşte yapmanız gerekenler...
Gözlük kullananlara 200 TL para iadesi! Ziraat Bankası Bankkart üzerinden yatacak

Gözlük kullananlara 200 TL para iadesi! Ziraat Bankası Bankkart üzerinden yatacak - Mayıs ayının son günlerine doğru bankalardan açıklama üzerine açıklama gelmeye devam ederken bu duyurulardan birini de Ziraat Bankası yaptı. Türkiye'nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası milyonlarca müşterisine son 6 gün kaldığını hatırlatarak 200 TL para iadeis yapılacağını söyledi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada "Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı Optik sektöründeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 1.500 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, 3.000 TL ve üzeri alışverişinize 200 TL Bankkart Lira verilecektir." diyerek 200 TL para iadesi almak isteyenler için yerine getirmeleri gereken başvuru şartları açıklandı.

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYALARI! 200 TL PARA İADESİ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyaya Bankkart Mobil veya bankkart com tr'den katılım sağlayabilirsiniz.

Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı Optik sektöründeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 1.500 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, 3.000 TL ve üzeri alışverişinize 200 TL Bankkart Lira verilecektir.

Optik sektöründen yapacağınız işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.

Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

ziraat-bankkart.jpg

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır. Kampanya kapsamında

Bankkart lira kazanılmasını sağlayacak olan işlemler peşin ya da taksitli yapılabilecek. Ancak her bir kart sahibi sadece bir defa hediye bankkart lira kazanabilecek. Yine müşteri bazında yapılan harcama ne kadar olursa olsun en fazla 200 TL bankkart lira kazanılmasına olanak sağlanacak.