Göz alıcı SUV Opel Mokka fiyat listesi değişti!

Sıfır kilometre otomobil satın alacaklar için yeni fiyatlar sürekli olarak araştırma konusu yapılıyor. Opel firmasının iddialı modeli olan Opel Mokka fiyatları ne kadar oldu?
Göz alıcı SUV Opel Mokka fiyat listesi değişti!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobiller için oldukça hızlı fiyat geçişleri takip ediliyor. Yeni bir araç satın almayı planlayanlar ise piyasadaki yeni fiyatlara göre kararlarını veriyorlar. Bundan dolayı fiyat araştırmaları güncel olarak ve sürekli şeklinde yapılıyor. Fiyatları çokça araştırılan modellerden birisi de Opel Mokka oluyor. Opel Mokka için yeni fiyat listesi açıklandı.

OPEL MOKKA FİYATLARI KAÇ TL?

Opel firmasının güncel olarak belirlediği ve yayınladığı Opel Mokka fiyat listesi şu şekilde:

Opel Mokka 1.2 130 HP Benzin AT8 Edition: 1.567.900 TL
Opel Mokka 1.2 130 HP Benzin AT8 GS: 1.712.900 TL
Opel Mokka 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate: 1.825.900 TL

ÖTV MUAFİYETİ TRENİ KAÇIYOR

Sıfır kilometre otomobiller için önemli bir ayrıntı da ÖTV muafiyeti oluyor. ÖTV muafiyetinin ana şartı da uygulanan limit olarak biliniyor. ÖTV dahil fiyatı 1.591.200 TL’yi aşan araçlar ÖTV muafiyeti hakkı olsa bile müşteriler tarafından ÖTV’siz satın alınamıyor. Müşteriler bu fiyatı aşmayan otomobilleri ÖTV muafiyeti hakkına sahipseler ÖTV’siz olarak satın alabiliyorlar. Opel Mokka’nın yeni fiyat listesi incelendiğinde muafiyetin sadece Edition donanımında geçerli olduğu görülüyor. Ancak yapılacak olan ilk zamdan sonra o model de ÖTV muafiyeti limitini aşarak bu avantaj ile satın alınamayacak hale gelecek.

Öte yandan Opel firması Opel Mokka satın alacak olan müşteriler için avantajlı bir kredi desteği de veriyor. Buna göre 300.000 TL tutarında kredi 12 ay vadeli ve aylık yüzde 1,99 faiz ile müşterilere kullandırılıyor. Bu kredi desteğini alanlar için Opel Mokka satın alınırken ödeme bir miktar daha kolay yapılmış oluyor.