Geleceği Olan Coinler (Kripto Paralar) Listesi

En değerli kripto paralar yatırımcılar tarafından tercih ediliyor olsa da aslında temel husus bu paraların gelecekte nasıl bir seyir izleyeceğidir.
Geleceği Olan Coinler (Kripto Paralar) Listesi

Bunu şimdiden kestirmek son derece zor olsa da birtakım güvenilir paradigmalara bakılarak tahmin de bulunmak da imkansız değildir.

Neo Coin

En değerli kripto para Bitcoin olmaya devam ederken çok daha hızlı bir şekilde büyüyen kripto paraların varlığından da bahsetmek gerekir. Bunlardan birisi de Neo Coin’dir. Neo Coin Çin tarafından desteklenen bir kripto para olması sebebiyle sağlam adımlarla ilerlemektedir. Hali hazırda değerini 85 Dolar civarında olan bu para birimi hızlı bir şekilde değer kazanmaya da devam ediyor. Henüz fiyatı düşükken yatırım yapmak son derece mantıklı bir davranış olacaktır.

Steem

Kripto paralar arasında en farklı tarza sahip olanlardan birisi de Steem’dir. Sadece para ile yatırım yapmak isteyenlerin değil yazarak para kazanmak isteyenlerin de tercih edebileceği bir platformdur. Bu platformda özgün yazılar yayınlayan ve beğeni toplayan yazılar için kripto para verilmektedir. İşte son derece farklı ve yenilikçi olan bu kripto para birimi her geçen gün değerlenmeye de devam etmektedir.

Enjin Coin

Kripto para birimi olan Enjin Coin ile hem yatırım yapabilir hem de oyun içi eşyaların transferini gerçekleştirebilirsiniz. Bunu yapan birçok uygulama olmasına rağmen bir kripto para biriminin ücretsiz bir şekilde bu imkanı sağlaması da son derece önemlidir. Ayrıca her geçen gün daha da çok değer kazanmaya başlaması da yatırım yapılabilirliğini artırmaktadır.

Monaco

Mobil cüzdanın yanı sıra somut bir kart imkanı da veren Monaco kripto para biriminin de 2018 yılı içerisinde değer kazanması beklenen kripto paralar arasında yer almaktadır.