GarantiOne Nedir? Kimler GarantiOne Kullanabilir?

Garanti Bankası mobil bankacılık uygulaması GarantiOne tanıtılarak kullanıcılarına sunuldu.
GarantiOne Nedir? Kimler GarantiOne Kullanabilir?

Belirli bir yaş grubuna hitap etmesi için hazırlanan uygulama ile pek çok avantaj sunulmaktadır. Kullanıcılar için pek çok indirim ve kampanya mevcuttur.

Kimler GarantiOne Kullanabilir?

18-25 yaş aralığındaki kullanıcılar için geliştirilen uygulama para transferleri için kesinti yapmaz. Bunun yanı sıra sinema, alışveriş gibi alanlarda da kampanyalar sunmaktadır.

GarantiOne kullanmak için öncelikle uygulamayı GooglePlay Store ya da AppStore üzerinden telefonunuza indirin ve banka bilgileriniz ile giriş yapın. Bundan sonra tüm bankacılık işlemlerini uygulama üzerinden yapmaya devam edebilirsiniz.

GarantiOne uygulaması kullanmak istiyorsanız ancak başka banka müşterisi iseniz, sizin de kullanmanız mümkündür. Deneme sürümünü herkes indirip kullanabilmektedir. Eğer uygulamadan memnun kalırsanız tam sürüme geçmek için başvuru yapabilirsiniz. Başvuru için bankaya gitmenize gerek yoktur. Online olarak başvuru yapmanız mümkündür.

GarantiOne Avantajları

Garanti Bankasının yeni uygulaması gençleri cezp etmek için geliştirildi. Pek çok alanda sunduğu avantajlar sayesinde bankada hesabı olmayanların bile hesap açtırarak uygulamayı kullanması hedefleniyor. Bu avantajlardan bazılarına bakalım.

  • Sinema bileti için yapacağınız 30 TL ve üzeri harcamalarda 10 TL indirim kazanırsınız.
  • Giyim mağazalarından yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişiniz için 20 TL indirim kazanırsınız.
  • Booking.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde %4 iade yapılacaktır.
  • Restoranlardan yapacağınız 30 TL ve üzeri harcamanıza 10 TL indirim kazanırsınız.
  • Apple Music, Netflix, Digitürk Play, AppStore, iTunes, Google Play, Facebook ve Steam üzerinden yaptığınız harcamalarda da 20 TL indirim imkanı sunulur.

Tüm bu avantajlar GarantiOne müşterisi olanlara sunulacaktır. Uygulama ise 18-25 yaş aralığına hitap etmektedir. Yani çoğunluğu öğrenci olan bu kesim için Garanti Bankası ayrıcalıklar sunmaktadır.