Garanti BBVA Bankası'ndan konut kredisi bombası! 3 milyon TL limitli 240 ay vadeli kredi

Yükselen faiz oranları nedeniyle konut kredisi çekmekte zorlanan vatandaşlara Garanti BBVA Bankası 240 ay vadeli kredi desteği sağlayacağını açıkladı.
Garanti BBVA Bankası'ndan konut kredisi bombası! 3 milyon TL limitli 240 ay vadeli kredi

Garanti BBVA Bankası'ndan konut kredisi bombası! 3 milyon TL limitli 240 ay vadeli kredi - Kredi çekerek ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak beklenen kredi müjdesi Garanti BBVA tarafından açıklandı.

Dünyanın en büyük finans kuruluşları arasında yer alan BBVA bünyesine dahil edildikten sonra müşterilerine yönelik olarak desteklerini arttıran Garanti BBVA Bankası bu sürprizlerine bir yenisini daha ekledi. Banka tarafından yapılan açıklamada 240 aya kadar vadeli konut kredisi desteği sağlanırken kira öder gibi ev sahibi olma yolu açıldı. İşte kampanya detayları...

GARANTİ BBAVA BANKASI KONUT KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI! 20 YIL VADELİ KREDİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Banka tarafından yapılan açıklamada "Garanti BBVA’da avantajlı konut kredisi faiz oranları, 240 aya varan vade seçenekleri ve bütçenize uygun ödeme koşullarıyla dilediğiniz eve sahip olabilirsiniz. Konut kredi hesaplama işlemlerinizi toplam kredi tutarı veya aylık taksit tutarına göre Mortgage hesaplama(ev kredisi hesaplama) aracımız ile gerçekleştirebilir, ödeme planınızı hemen görüntüleyebilirsiniz. Konut kredisi başvuru işlemleri hiç bu kadar kolay olmamıştı! Size özel ayrıcalıklara sahip ev kredisine Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden, 444 EVİM (444 38 46) hattı üzerinden veya şubelerimizden de başvurabilirsiniz." diyerek başvuru için kullanılabilecek kanallar açıklandı.

3-milyon-kredi.jpg

GARANTİ BBVA GÜNCEL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ, 3 MİLYON TL KONUT KREDİSİ AYLIK TAKSİTİ KAÇ TL, NE KADAR?

Konut kredisi çekmek istiyorum diyen müşterilerine Garanti BBVA Bankası yüzde 3,37 oranı ile kredi verirken bu paketten yararlanan kişilerin aylık ödeme tutarları ise 101 bin 135 TL olarak gerçekleşecek. Kredinin toplam geri ödemesi ise 24 milyon 272 bin TL olarak gerçekleşecek. Ekonomistler kredi vadesi uzadıkça ödenen faiz yükünün arttığını ifade ederek bu nedenle mümkün olan en kısa vadenin seçilmesini istediler.