Garanti BBVA Bankası'ndan Bonus Para yağmuru! Tam 45.000 TL karşılıksız hediye dağıtacak

Arkasına dünyaca ünlü BBVA markasını alan Garanti Bankası kampanyalarına tüm hızı ile devam ederken bonus para yağmuru başladı.
Garanti BBVA Bankası'ndan Bonus Para yağmuru! Tam 45.000 TL karşılıksız hediye dağıtacak

Garanti BBVA Bankası'ndan Bonus Para yağmuru! Tam 45.000 TL karşılıksız hediye dağıtacak - Bankaların kredi kartı kampanyaları tüm hızı ile devam ederken yeni kampanya açıklayan bankalardan biri de Garanti BBVA bankası oldu. Banka yapmış olduğu açıklamasında müşterilerine yönelik 45 bin liraya kadar bonus para kazanma imkanı sunulacağını ifade etti.

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilere yıl sonuna kadar vakit tanınırken, kampanyaya katılım sağlayan bonus kredi kartı sahipleri toplamda 45 bin liraya kadar hediye bonus para kazanma imkanı elde edecekler. Kampanyadan kazanılan hediye paralar harcama yapılan karta yüklenecek ve yine bu kart üzerinden harcanabilecek.

GARANTİ BBVA HEDİYE BONUS PARA KAZANMA KOŞULLARI NELERDİR?

Kampanya koşulları şu şekilde açıklandı:

Belirtilen Bonus tutarı yıl boyunca bankamızın Bonus ödüllü tüm kampanyalarına katılıp, belirtilen şartlar yerine getirildiğinde kazanılabilecek toplam ödül tutarıdır.

Söz konusu kampanyalar müşteri katılımlıdır, katılım sağlanmayan kampanyadan ödül talep edilemez. Müşterilerin katıldığı kampanya adetleri ve kampanya şartlarını gerçekleştirmeleri dikkate alınarak yıllık toplam ödül tutarı değişiklik gösterebilir.

Belirtilen ödül tutarı her kampanyanın ödül yükleme döneminde karta yansımakta olup tek seferde yüklenmesi talep edilemez.

Kampanya detaylarında belirtilen şartların yerine gelmemesi durumunda ödül miktarlarında geri alım olabilir.

Ödül tutarları kampanya detaylarında belirtilen kredi kartı tipleri için geçerli olacaktır. DenizBank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

kampanya-resmi.jpg

Kampanyadan yararlanmak için önce başvuru yapılması gerekecek. Katılım sağlanan kampanyalardan ödül kazanılırken harcama yapılsa dahi kampanyaya katılmayan kişiler ne yazık ki hediyeden yararlanamayacaklar. Bu nedenle bonus kampanyalarının takip edilerek başvuru yapılması gerekecek.