Garanti BBVA Bankası SON DAKİKA duyurdu! Emekliler o ödemeler hesaplara yatırıldı

Milyonlarca emekli gelecek ek ödeme ve paraları beklemeye devam ederken Garanti BBVA emeklilere duyuru yaptı. Emeklilerin beklemiş oldukları ödemeler hesaplarına yatırıldı.
Garanti BBVA Bankası SON DAKİKA duyurdu! Emekliler o ödemeler hesaplara yatırıldı

Garanti BBVA Bankası SON DAKİKA duyurdu! Emekliler o ödemeler hesaplara yatırıldı - Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında ilk sıralarda gösterilen Garanti BBVA Bankası emeklilerin beklemiş olduğu duyuruyu gerçekleştirdi.

Emeklilerin sırtındaki geçim derdi her geçen gün biraz daha artarken Garanti Bankası emeklilere yönelik yeni destek ödemesi yapacağını açıklamıştı. Başvuru sahiplerine ödemeleri yatırılmaya başlandı. Emekliler alacakları ödemeler ile bir nebze rahatlayacaklar.

GARANTİ BBVA EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL YATACAK?

Banka tarafından yapılan açıklamada "Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL’ye varan hoş geldin paketi! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın. Üstelik şimdi Mobil’den müşterimiz olup maaşını taşıyanlara ek 1.500 TL bonus ile toplamda 10.000 TL’ye varan fırsat!" diyerek yeni rakamı 10 bin TL olarak duyurdu. Promosyon için son başvuru tarihi 29 Şubat olarak ilan edilirken kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın! Mobil'den müşterimiz olup, emekli maaş taşıma talimatını Garanti BBVA Mobil üzerinden veren emeklilere 500 TL ve üzeri harcamalarına 1.500 TL ek bonus kazanma fırsatı!

garanti-emekli-001.jpg

Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi'ne başvurun, hemen emekli olun. EYT Prim Borcu Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye EYT Kredisi sayfasından ulaşabilirsiniz.

Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT/FAST işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz!

Düzenlenen kampanya için başvuru yapan emeklilere ödemeleri yapılmaya başlanırken yeni başvuru yapan emeklilerin ise ilk maaş ödemeleri hesaplarına yatırıldıktan sonra ödemeleri yapılacak.