Garanti bankasından garanti para! 1000 TL hediye ediyor!

Garanti bankası tarafından kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. Garanti bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanya detayları merak konusu oldu.
Garanti bankasından garanti para! 1000 TL hediye ediyor!

Vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına yüzünü bankalara dönerken bankaların kampanyaları düzenlenmeye devam ediyor. Müşterilerin yüzünü güldürmek için bankalar tarafından kampanyalar düzenlenmeye devam ederken Garanti bankasından duyuru geldi. Garanti bankası tarafından düzenlenen kampanya dahilinde müşterilere 1000 TL hediye edileceği duyuruldu. Garanti BBVA tarafından hediye edilecek 1000 TL kampanyanın detayları oldukça merak edilirken detaylar Garanti bankasının resmi internet sitesinde yer aldı. 

GARANTİ BANKASI KAMPANYA DUYURUSU YAPTI!

Garanti bankası tarafından kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. Garanti bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanya detayları merak konusu oldu. Vatandaşlar bankaların kendileri için düzenlemiş olduğu kampanyalara sık sık göz atmaya devam ederken Garanti bankasından sevindirecek bir duyuru geldi. Kampanya doğrultusunda 1000 TL harcamaya 1000 TL bonus hediye ediyor. Kampanya dahilinde Garanti bankası müşterilerine 1000 TL harcamalarına 1000 TL bonus hediye edileceği belirtildi. 

Harcanan miktarın geri kazanıldığı Garanti bankası kampanyasının detayları vatandaşların dikkatini çekti. 28 Şubat tarihine kadar devam edecek kampanya için şartlar merak konusu olurken kampanya şartları Garanti bankası resmi internet sitesi üzerinde yerini aldı. Garanti bankası gtarafından düzenlenen kampanya ''1-28 Şubat tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA’lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Mart’a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacaktır.'' ifadeleri ile duyuruldu .

1000 TL BONUS HEDİYE EDİLECEK!

Garanti bankası tarafından kampanya katılım koşulları belirlendi. 1000 TL bonus kazandıran kampanyanın detayları şu şekilde belirtildi;

  • Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyaya ek kartlar ve personel kartlar dahil değildir.
  • Kazanılan bonuslar 25 Mart – 25 Nisan 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.
  • Kullanılmayan bonuslar 26 Nisan 2023 tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.
  • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri, bonus kullanımları dahil değildir.
  • Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.
  • Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.

İlgili Haberler