Fiat'tan kampanyanın kralı geldi! Sıfır Egea için 196 bin 450 TL ödeme yaparak sahibi olabilirsiniz

Sıfır araç kampanyalarına ilişkin Fiat tarafından yeni kampanya geldi.
Fiat'tan kampanyanın kralı geldi! Sıfır Egea için 196 bin 450 TL ödeme yaparak sahibi olabilirsiniz

Fiat'tan kampanyanın kralı geldi! Sıfır Egea için 196 bin 450 TL ödeme yaparak sahibi olabilirsiniz - Sıfır araç kampanyalarına ilişkin Fiat tarafından yeni kampanya geldi. Fiat tarafından başlatılan bu kampanya sürecinde yeni sıfır Egea modeli için 196 bin 450 lira ödeme yaparak sahip olunabileceğinin altı çizilirken kampanyaya ilişkin detaylar da netleşti.

Fiat resmi internet sayfasında da yer alan kampanyada "Yarısını Şimdi, Kalanını 1 Sene Sonra Ödeyin!" sloganıyla detaylar vatandaşlarla paylaşıldı.

EGEA'YA ŞİMDİ 196.450 TL FİYATLA SAHİP OLUN!

Fiat resmi internet sayfasında kampanyaya ilişkin, "Kampanyaya ilişkin faiz oranı araç fiyatına göre, kullanılan kredi koşullarına göre ve müşteri tipine göre değişiklik gösterebilir. Kampanya, 24 ay üzeri vadelerde geçerli değildir. Kredi kampanyaları 0 km 2023 model yılı tüm Egea modellerinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanya 02.03.2023-03.04.2023 tarihleri arasında geçerlidir." açıklaması yapıldı.

Vatandaşların sıfır Egea modelinin yarı parasını ödemesi durumunda gerisini de 1 yıl sonra ödeyebileceği ifade edildi. Bu doğrultuda ise kampanyanın 24 ay üzeri vadeler için geçerli olmayacağı belirtilirken 24 ay olarak vadelendirerek rahat ödeme tutarları ile sıfır araç sahibi olunabilecek.

İlgili Haberler