Fiat Egea Panda 500 500E araç sahiplerine gün doğdu! 1.500 TL'lik bedava benzin motorin ve LPG otogaz piyangosu vurdu

Fiat araba sahiplerine gün doğdu! Düzenlenen kampanya ile OPET ve Aygaz üzerinden 1.500 TL bedava LGP otogaz, motorin ve benzin müjdesi geldi.
Fiat Egea Panda 500 500E araç sahiplerine gün doğdu! 1.500 TL'lik bedava benzin motorin ve LPG otogaz piyangosu vurdu

Fiat Egea Panda 500 500E araç sahiplerine gün doğdu! 1.500 TL'lik bedava benzin motorin ve LPG otogaz piyangosu vurdu - Araç sahiplerine müjdeli haberler peş peşe gelirken bu müjdelerden birini de Fiat duyurdu. 

Türkiye'nin en çok satan araba modelleri arasına yer alan Fiat Egea Panda 500 500E araç sahiplerine yönelik olarak açıklanan kampanyada FIAT Yetkili servislerinde 1500 TL’ye varan OPET veya AYGAZ Otogaz Yakıt Puan hediye edileceği ilan edildi. 

FİAT MAYIS 2023 KAMPANYASI! BEDAVA AKARYAKIT NASIL ALINIR, OPET AYGAZ ÜCRETSİZ LPG OTOGAZ BENZİN MOTORİN ŞARTLARI NELER?

Özellikle de Egea markası ile Türkiye otomotiv pazarına damga vurmayı başaran Fiat tarafından yapılan açıklamada "Fiat Yetkili servislerinde yapacağınız 1.500TL ve üzeri mekanik servis işlemlerinizde 150 TL, 2.500TL ve üzeri mekanik servis işlemlerinde 250 TL, 3.500TL ve üzeri mekanik servis işlemlerinde 350TL, 5000TL ve üzeri mekanik servis işlemlerinde 500 TL Opet veya Aygaz otogaz yakıt puan hediye edilecektir" denilerek yakıt puan hediye edileceğini ilan etti. 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için Fiat tarafından yapılan açıklamada "Kampanya Opet istasyonlarında tek seferde 450 TL ve üzeri benzin ve motorin, Aygaz istasyonlarında tek seferde 200 TL ve üzeri otogaz alımlarında geçerlidir. Yakıt puan yüklemesi Fiat servislerinde belirtilen koşullarda işlem yapan ve adına fatura kesilen müşterinin Fiat Yetkili Servislerinde ilgili iş kabul kartı faturası kesilirken kaydedilen cep telefonuna, fatura kesim tarihi itibariyle en geç 3 iş günü sonra yüklenecektir ve sms ile bilgi verilecektir.

Kampanya kapsamında yüklenecek puanlar sadece Opet marka ve logosu altında faaliyet gösteren ve kampanyaya dahil akaryakıt istasyonlarından akaryakıt (benzin, motorin) alımlarında tek seferde, Aygaz marka ve logosu altında faaliyet gösteren ve kampanyaya dahil Otogaz istasyonlarından otogaz alımlarında parçalı şekilde harcanabilir" denilerek kampanyanın başvuru şartları da belli oldu. Yakıt puanların son kullanma tarihi ise 30 Eylül 2023 olarak ilan edildi. 

İlgili Haberler