Fiat 500X Mayıs ayına özel ÖTV muafiyeti ile satışa çıktı! ÖTV'siz satış fiyatı açıklandı

Sıfır araç almak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Fiat Mayıs 2024 kampanyaları açıklandı. ÖTV'siz sıfır araç fiyatları...
Fiat 500X Mayıs ayına özel ÖTV muafiyeti ile satışa çıktı! ÖTV'siz satış fiyatı açıklandı

Türkiye'nin en çok satan sıfır araç markaları arasına girmeyi başaran ve zirve yarışında adından söz ettiren Fiat amiral modelleri arasında bulunan 500X modeli için Mayıs ayı kampanyasını duyurdu. Düzenlenen kampanya koşullarını taşıyan kişilere ÖTV muafiyeti ile satılacak olan aracın yeni fiyatı da belli oldu.

ÖTV'SİZ FİAT 500X FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Fiat resmi sistesi üzerinden yapılan açıklamada "Tarzınızı yansıtan kompakt SUV 500X, ÖTV muaf avantajıyla 1.517.900 TL’den başlayan fiyatlar ile Fiat Showroom’larında!" denilerek başlangıç fiyatının 1 milyon 517 bin 900 TL olduğu açıklandı.

Kampanya hakkında yapılan açıklamada "500X, 1.5 litre 130 beygirlik hibrit motoru ile sessiz, ekonomik ve çevre dostu sürüş deneyimi sunuyor. 500X’in sportif versiyonu Cross Plus; kör nokta uyarı sistemi, yağmur ve karanlık sensörleri, trafik işareti algılama sistemi, hız sınırlama ve akıllı adaptif hız sabitleme sistemi, elektrikli park freni, şerit takip sistemi, geri görüş kamerası gibi özellikleri ile daha güvenli. Cross Plus versiyonunun tüm özelliklerine sahip Soft Top versiyonu ise dikkat çekici ve sınıfında tek olan elektrikli açılabilir tente özelliği ile keyifli bir sürüşü garanti ediyor." denilerek ÖTV muafiyeti hakkında detaylı bilgilendirme için showroom'lar adres gösterildi.

Bilindiği üzere ülkemizde engelli raporu olan kişilere yönelik olarak sahip oldukları engel durumuna göre ÖTV muafiyeti uygulanıyor. Raporu olan kişilere belirlenen satış fiyatları üzerinden ÖTV düşülerek daha ucuz fiyatlarla sıfır araç alma imkanı sunuluyor.