Fatura ödeyenlere duyuruldu! 3 gün içinde başvuru yapana 300 TL para iadesi yapılacak

Elektrik, su, doğalgaz, internet faturası fark etmiyor. Faturada adı soyadı yazanlar bunu yapanlar 300 TL para iadesi alacak.
Fatura ödeyenlere duyuruldu! 3 gün içinde başvuru yapana 300 TL para iadesi yapılacak

Fatura ödeyenlere duyuruldu! 3 gün içinde başvuru yapana 300 TL para iadesi yapılacak - Vatandaş artan enflasyon nedeniyle geçim sıkıntısı yaşamaya devam ederken enflasyondaki artış faturalara da zam olarak yansımıştı.

Fatura ödeyen kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada 10 Kasım tarihine kadar yapılacak olan başvurularda 300 TL para iadesi alma yolu açıldı. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin başvuru yapmaları ve kampanya talimatı vermeleri yeterli olacak.

YAPI KREDİ BANKASI OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI NEDİR?

Özel bankalar arasında hizmet veren Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada "11 Ekim - 10 Kasım 2023 tarihleri arasında vereceğiniz, yeni 2 otomatik fatura ödeme talimatı için 60 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 150 TL, 6 yeni otomatik ödeme talimatı için 260 TL değerinde Worldpuan kazanın! Üstelik kredi kartınızdan verdiğiniz yeni 6 talimat için ekstra 40 TL, toplamda 300 TL puan kazanın!" denilerek 300 liraya kadar para iadesi yapılacağı ifade edildi.

300-tl.jpg

YAPI KREDİ KAMPANYA KOŞULLARI NELER?

11 Ekim - 10 Kasım 2023 tarihleri arasında, müşterilerimizin verecekleri 2 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 60 TL, 4 yeni talimat için 150 TL, 6 yeni talimat için 260 TL, kredi kartından verecekleri 6 yeni talimat ekstra 40 TL toplamda 300 TL değerinde Worldpuan kazanabileceklerdir.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir. Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Ekim - 10 Aralık 2023 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Bu şartları yerine getiren kişiler 3 gün içerisinde başvuru yapmaları durumunda verecekleri talimatlar üzerinden 300 TL para iadesi kazanacaklar.