Evleneceklere müjde! Akbank krediyi şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası ile ihtiyaç kredisi veriyor

Evlilik hazırlıkları yapanlara güzel haber Akbank'tan geldi. Düğün hazırlıklarında kullanabileceğiniz şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası ile ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilirsiniz.
Evleneceklere müjde! Akbank krediyi şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası ile ihtiyaç kredisi veriyor

Evleneceklere müjde! Akbank krediyi şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası ile ihtiyaç kredisi veriyor: Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı enflasyon oranında yaşanan değişimler birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapılmasına sebep oldu. Hal böyle olunca vatandaşlar ihtiyaçları kapsamında alışveriş yapmak için paraya ihtiyaç duyuyor. Hatta evlilik hazırlığında olan çiftler için bu durum daha zor bir hal alıyor. Bu durumda vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak adına bankaların sunmuş oldukları ihtiyaç kredisi fırsatlarını değerlendirmeye başladı. Akbank ise düğün kredisi adını verdiği kresi için şimdi al 3 ay sonra öde fırsatı sunuyor. Peki düğün kredisinin detayları neler? Kredi tutarı ne kadar? Faiz oranı ve vade süresi ne kadar?

Akbank internet sitesi üzerinden evlilik hazırlıkları içinde olan çiftlere kolaylık sağlaması açısından ihtiyaç kredisi detaylarını paylaştı. İşte Akbank evlilik kredisi detayları..

AKBANK DÜĞÜN KREDİSİ DETAYLARI 

Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade kredi tutarlarına göre değişiklik göstermektedir. Buna göre 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay vade fırsatı sunulmaktadır. 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay vade fırsatı sunulurken 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 ay vade fırsatı sunulmaktadır.

Eğer Akbank müşterisi iseniz T.C. Kimlik numarası, güncel cep telefonu ve doğum tarihi gibi bilgileri girerek ihtiyaç kredisi başvusunda bulunabilirsiniz. Başvuru sonuçları SMS yoluyla sizlere iletilecektir. Akbank müşterisi olmayanlar ise kredi başvusunda bulunabilmek için Mobil'den müşteri olarak ya da Şubeler ile iletişime geçerek başvuru yapabileceklerdir.

ŞUBEDEN BAŞVURU SIRASINDA GEREKLİ BELGELER

  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi
  • Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.
  • Gelir Belgesi - Maaş bordrosu
  • Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi gibi belgeler banka tarafından talep edilecektir.