Evinde tüp olanlara müjde! Büyük mutfak tüpü olanlara 330 küçük piknik tüpe 180 TL para iadesi başladı

Evinde tüp olanlara müjde. Tüp fiyatları gelen zamlarla cepleri yakarken tüpe hem 100 TL indirim hem de para iadesi yapılacağı açıklandı.
Evinde tüp olanlara müjde! Büyük mutfak tüpü olanlara 330 küçük piknik tüpe 180 TL para iadesi başladı

Evinde tüp olanlara müjde! Büyük mutfak tüpü olanlara 330 küçük piknik tüpe 180 TL para iadesi başladı - Tüp fiyatları son dönemde gelen zamlarla cepleri yakarken evinde tüp olanlara yapılacak olan para iadesi de belli oldu.

Döviz kuru ve enerji fiyatlarında yaşanan yükseliş cepleri yakarken tüp fiyatları bu süreçte zam yağmuru yaşayarak rekor üzerine rekor kırmıştı. Türkiye'nin yeni enerji kaynakları için yapmış olduğu arama çalışmaları sonucunda Doğu Karadeniz bölgesinde yeni doğalgaz rezervi bulunmuş, evlerde 1 sene boyunca 25 m3 doğalgazın bedava verileceği açıklanmıştı.

İPRAGAZ'DAN BÜYÜK MUTFAK TÜPÜ FİYATINA 100 TL İNDİRİM!

İpragaz tüp kullanan müşterilerine yönelik olarak düzenlemiş olduğu kampanya hakkında son dakika açıklaması yaparak "iPApp müşterilerine özel 12 kg’lık ev tüpünü hemen avantajlı fiyattan siparis vermek için; sepette “iPApp’tan 100 TL İndirim” seçimini yapınız." diyerek uygulama üzerinden sipariş veren kişilere 100 lira indirim yapılacağını duyuru.

kucuk-tup-iadesi.jpg

İPRAGAZ, AYGAZ BÜYÜK MUTFAK TÜPÜ KÜÇÜK PİKNİK TÜPÜ DEPOZİTO FİYATI PARA İADESİ NE KADAR, KAÇ TL?

Evinde tüp kullanan kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada tüp depozito ücreti iadesi hatırlatıldı. Tüp alan kişilere ilk alımlarında boş tüp bulunması durumunda depozito ücreti yansıtılıyor. Söz konusu tutar vatandaşın bu tüpü teslim etmesi durumunda iade ediyor.

Nisan 2024 tarihi itibari ile gelen zamların ardından boş tüp depozito ücreti büyük tüp için 330 TL olarak açıklanırken küçük tüp olarak anılan piknik tüpü için ise 180 TL olarak uygulanıyor. Rakamı iade almak için tüpün dağıtım firmasına teslim edilmesi yeterli oluyor.