Ethereum’un 2018’deki Beklentisi ve Yeni Yıla Başlangıcı

En değerli kripto para birimleri arasında yer alan ve yatırımcıların gözdesi haline gelen Ethereum yükselişine devam etmektedir.
Ethereum’un 2018’deki Beklentisi ve Yeni Yıla Başlangıcı

Her ne kadar belirli dönemlerde düşüş eğilimi gösterse de bu durum Ethereum kaynaklı olmayıp tüm kripto paralarda yaşanan bir durumdur. Bu kapsamda 2018 yılı sonuna kadar Etheerum’un kaç liraya ulaşacağı konusundaki tahminleri sizlere yazımızda aktaracağız.

2018 Yıl Sonu Tahminleri

Ethereum 2018 tahminleri genellikle Ethereum’un ciddi değer kazanacağı ile alakalıdır. Bu kapsamda %100’ün üzerinde değer kazanması beklenen bu para biriminin 10 bin lira seviyelerine çıkması beklenmektedir. Bitcoin’e en iyi alternatif olarak görülen bu para birimi birçok yatırımcı tarafından da tercih edilmektedir ve her geçen gün piyasadaki hacmi artış göstermektedir. Bu tahminlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin şimdiden bilinmesi mümkün değilken genel olarak artış göstereceğini söylemek de yanlış olmayacaktır.

2018 Yılına Girişi

Ethereum 2018 yılına hızlı bir giriş yapmayı başardı. Bu kapsamda 31 Aralık tarihinde 2.800 lira değerinde olan Ethereum 13 Ocak tarihinde 5 bin lira seviyelerine ulaştı. Ancak daha sonra kripto para birimlerinde yaşanan genel düşüş sebebiyle hızla değer kaybeden Ethereum 2.600 lira seviyelerine geriledi. Daha sonra tekrar toparlanan Ethereum yeniden 3.400 lira değerlerine kadar yükselmeyi başardı.

2018 yılında Ethereum ne kadar olur sorusuna cevap vermek zor olsa da kuvvetli yükselişin devam edeceğini ifade edebiliriz.