Ertelemeli kredi veren bankalar

Acil paraya ihtiyacınız var fakat ödemesini hemen yapamayacaksınız! İşte tam da böyle durumlar için yine bankaların ertelemeli kredi imkanı sunduğu ödemeleri mevcut. Peki nedir bu ertelemeli kredi bir inceleyelim.
Ertelemeli kredi veren bankalar

Bankalar ihtiyaç kredilerinde kredinin ilk taksitinden sonra belirlenen ay kadar süre verdiği (3-6 ay) ve bu süreden sonra ödemesi başlayan kredi çeşididir. Örneğin 3 ay ertelemeli bir kredi kullanan vatandaş krediyi ocak ayında aldı ise ödemeye Mayıs ayında başlayacaktır.

Bu krediyi genellikle yatırım yapan ve belirli dönemlerde para kazanan vatandaşlar tercih etmektedir.diğer kredilerde olduğu gibi bu kredide de yinekredi notunun derecesi önemlidir.

Ertelemeli kredi veren bankalar hangileridir?

QNB FİNANSBANK

“kredi finansçıdan alınır” sloganıyla hizmet veren bankalardan biri olan QNB FİNANSBANK 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunmaktadır. T.C kimlik numaranızı yazarak 5030’a SMS göndermeniz halinde kredi notunuz yüksek ise bankanın onayı ile birlikte 60 ay vadeli 1,49 faiz oranı ile ertelemeli kredi çekebilirsiniz.

İNG BANK

2019 yılında bolca yaptığı reklam duyurusuyla ertelemeli kredi veren bankalardan biri de İNG BANK. Yine 60 ay vadeli 1,49 faiz oranı ile bu bankadan da kredi başvurunuzu yapabilir ve onay verilmesi halinde anında kullanabilirsiniz.

ALTERNATİF BANK

“kredi ödemenize 3 ay sonra başlayın” sloganıyla 3 ay ertelemeli kredi avantajı sağlayan bankanın faiz oranlarını şubeye giderek başvuru sırasında öğrenebilirsiniz.

AKBANK

2019 yılında ertelemeli kredi faiz oranı 2,01 olan Akbank’ta cazip ödeme koşulları ile 3 ay ertelemeli kredi imkanı sağlamaktadır.

Bazı bankalar 3aya 1 ay daha ekleyerek 4 ay gibi bir süre erteleme fırsat sunarak kredi ödeme zamanını uzatabilirler.

Ertelemeli ev ya da taşıt kredisi veren banka var mı?

Bunun yanı sıra gecikmeli olarak konut kredisi veren bankalar da bulunmaktadır. Şu anda en bilindik olanı Halkbank’tır. Düzenli gelir sahibi olan kredi notu yüksek vatandaşlara 3 ay ertelemeli konut kredisi imkanı sunmaktadır.

Yine araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara 3 ay ertelemeli taşıt kredisi imkanı sunulmuş fakat bankaların bu kampanyaları sona erdiğinden dolayı şimdilerde ertelemeli taşıt kredisi verilmemektedir.