En ucuz Toyota Corolla fiyatı 709 bin lirayı aştı!

Eskiden orta sınıfın vazgeçilmezi olan Toyota Corolla modelinde yaşanan fiyat artışı rekor seviyeye ulaştı.
En ucuz Toyota Corolla fiyatı 709 bin lirayı aştı!

En ucuz Toyota Corolla fiyatı 709 bin lirayı aştı! Türkiye'nin en çok satılan modelleri arasında yer alan Toyota Corolla fiyatı ne yazık ki yükselişini sürdürmeye devam etti. Mart ayına ilişkin sıfır araç fiyatları cepleri yakarken en çok zam gören modellerden biri de Corolla olarak öne çıktı.

Toyota Corolla modelinde uygulanacak olan satış fiyatları dikkat çekerken Mart ayına özel olarak en düşük satış fiyatı 709 bin 100 TL ve en yüksek donanım paketi satış fiyatı 989 bin 700 TL olarak belirlendi. Bir dönem orta direğin tercih ettiği model ne yazık ki yeni fiyatı ile üst sınıf segmentinde yer aldı.

TOYOTA COROLLA MART 2023 FİYAT LİSTESİ! EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK DONANIM PAKETİ SATIŞ FİYATI KAÇ TL?

Toyota Corolla 1.5 Vision Donanım Paketi Satış Fiyatı 709 Bin 100 TL

Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S Donanım Paketi Satış Fiyatı 740 Bin TL

Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S Donanım Paketi Satış Fiyatı 813 Bin TL

Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S Donanım Paketi Satış Fiyatı 863 Bin TL

Toyota Corolla 1.5 Flame X-Pack Multidrive S Donanım Paketi Satış Fiyatı 915 Bin 400 TL

Toyota Corolla 1.5 Passion X-Pack Multidrive S Donanım Paketi Satış Fiyatı 989 Bin 700 TL

Yapılan açıklamada "1 Mart 2023 itibariyle geçerli, tavsiye edilen perakende satış anahtar teslim fiyat listesidir. Trafik Sigota bedeli fiyatlara DAHİL DEĞİLDİR. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. araçların teknik özellik, donanım ve fiyatlarını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar. Araç fiyatına dahil edilen tüm vergiler ve vergi mevzuatındaki oluşan tüm değişiklikler araç fiyatına yansıtılacaktır. Bayilerimizdeki stok ve yeni araç sevk durumuna göre yukarıda açıklanan fiyat ve donanım seviyesinden farklı araçlar bayilerimizde bulunabilir" diyerek araç fiyatlarının stoklarla sınırlı olduğu belirtildi.