En ucuz sıfır araba teklifi! 400.000 TL'lik Renault nisan fırsatı!

Sıfır kilometre araba almak isteyenler için en özel imkanlar araştırılıyor. Renault’un son kampanyası ile 400.000 TL peşinat ödeyenlere sıfır araç satışı yapılıyor.
En ucuz sıfır araba teklifi! 400.000 TL'lik Renault nisan fırsatı!

Türkiye’de otomobil piyasasında Nisan 2024 döneminin koşulları değişmeye başladı. Otomobil satın alacaklar için otomobil firmaları yeni fiyatları belirliyorlar. Bu fiyatlar ile beraber kampanyalar da devreye sokulurken sıfır kilometre otomobil satın alma planı yapanları hiç de kolay bir süreç beklemiyor. Sıfır kilometre otomobillerde ucuz fiyat çekincesi olanlar için ise çok farklı bir teklif yapılıyor.

SIFIR ARABADA EN UCUZU BU YÖNTEM!

Otomobil piyasasında sıfır kilometre araç alacak olanların çok ciddi bir fiyatı gözden çıkarmaları gerekiyor. Orta halli sıfır kilometre bir otomobilin fiyatı bile 1,5 Milyon TL’ye yaklaşmaya başladı. Bundan dolayı sıfır kilometre araç alacak olanlar çok daha ucuz fiyatlı yöntemlere sevk edilmeye başlandılar. Ancak orada da pek fazla imkan bulunmuyor.

Sıfır kilometre araba satın alıp üstelik bunu da uygun fiyatla yapmanın tek bir yolu kaldı. Bu da hafif ticari araçları satın almaktan geçiyor. Hafif ticari araçların fiyatları binek otomobillere göre daha düşük oluyor. Ayrıca hafif ticari araçları çok da seçenek dışı bırakmamak gerekiyor. Bu araçlar şehir içi otomobil ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Yakıt tasarrufu imkanı sağlayan bu araçlar iç hacimlerinin geniş olmaları ile tam bir aile arabası olarak da kullanılabiliyorlar. Tüm bu imkanlar değerlendirildiğinde hafif ticari araçları fiyat avantajı ile satın almak oldukça mantıklı görünüyor.

RENAULT’TAN NİSAN AYI UCUZ ARAÇ FIRSATI!

Hafif ticari araçlar içerisinde Renault markasının en ucuz sıfır arabası Renault Express Van olarak açıklandı. Bu aynı zamanda firmanın en ucuz aracı olarak dikkat çekiyor. Renault Express Van için firma 800.000 TL fiyat açıkladı. Bu araç için bu tutarı peşin olarak ödeyemeyecek olan müşteriler ise taşıt kredisi seçeneğini kullanıyorlar. Bu şekilde 400.000 TL peşinat ve 48 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisi ile Renault Express Van satın alınabiliyor.