En ucuz arabaya çılgın kampanya! Fiat 369.000 TL parası olanlar için duyurdu!

Sıfır kilometre araba alacak olanlar için Fiat oldukça cazip bir teklif yapıyor. Taşıt kredisi destekli teklif ile 369.000 TL ödemeye sıfır kilometre araba satışları başladı.
En ucuz arabaya çılgın kampanya! Fiat 369.000 TL parası olanlar için duyurdu!

Türkiye’de otomobil ihtiyacı olanların ilk tercihleri sıfır kilometre araçlar oluyor. Sıfır kilometre araçlarda yaşanan fiyat sıkıntısından dolayı insanlar farklı çözüm yollarına başvuruyorlar. Bu fiyatları düşürmek ve ödeme kolaylıkları elde etmek için bazı kriterlerinden dahi taviz verenler oldukça uygun maliyetlerle sıfır araba sahibi oluyorlar. Buna dair en dikkat çeken imkanı ise Fiat firması duyurdu. Fiat firması müşterilere çok uygun şartlarda sıfır kilometre araba sarmaya başladı.

UCUZ ARABA ALMA TEKLİFİ!

Sıfır kilometre otomobil satın almak için firmalara başvuran müşteriler eğer bütçe sıkıntısı yaşıyorlar ise firmalar bu müşterilere bazı özel teklifler sunabiliyorlar. Bu özel tekliflerin en çarpıcı olanı ise Fiat’tan geldi. Fiat araç alacak müşterilere binek otomobiller almak yerine hafif ticari araçları satın almayın teklif ediyor.

Hafif ticari araçların fiyatları binek otomobillerin fiyatlarının altında bulunuyor. Bu araçlar sağladığı fiyat avantajının yanında farklı avantajlara da sahip olabiliyorlar. Geniş aileler için tam biçilmiş kaftan olan hafif ticari araçlar bu ailelere böyle bir imkan sunuyor. Ayrıca bu arabalar yakıt cimrisi olmalarından dolayı da müşterilere cazip gelebiliyor. Tüm bunları değerlendirdiklerinde hafif ticari araçlardan yana tercihte bulunmak çoğu müşteri için mantıklı gelebiliyor. En azından ekonomik olarak rahatlayana kadar bir geçiş sürecinde bu arabalar tercih edilebiliyor.

EN DÜŞÜK FİYATLI ARABA!

Fiat firması yerli üretim yapan otomobil firmaları arasında yer alıyor. Bundan dolayı da araç fiyatları belirlenirken biraz daha düşük tutulabiliyor. Firmanın hafif ticari aracı olan Fiat Fiorino da 669.000 TL fiyatla satılıyor. Bu aracı satın almak araba ihtiyacını karşılarken başlı başına tasarruf etmek anlamına geliyor.

Peşin para ödeme konusunda imkanları yeterli olmayanlar ise taşıt kredisi ile bu aracı çok rahat bir şekilde alabiliyorlar. 369.000 TL peşinat ödemesi yapanlar 300.000 TL de taşıt kredisi çekerek bu satın alma işlemini tamamlayabiliyorlar. Çekilen taşıt kredisi ise 48 taksite bölüneceği için kolaylıkla aydan aya geri ödenebiliyor.