Emekliye net 12.500 TL promosyon müjdesi! Bütün emekliler alabilecek

Emekliler için müjdelenen 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesinden sonra promosyon araştırmaları da hız kazandı. Artık her banka emeklilerin maaşlarını 3 yıl boyunca almaları karşılığında banka tarafından promosyon ödemesi alabiliyor. O banka 12.500 TL ödeyecek
Emekliye net 12.500 TL promosyon müjdesi! Bütün emekliler alabilecek

Aktarılan son habere göre ING, resmi web sitesinde SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine promosyon ödemesi yapıyor. EK koşulsuz 8 bin 500 TL nakit promosyon ödeneği ve otomatik fatura talimatının verilmesi halinde 4 bin TL kadar da ek promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı. Ödemelerden yararlanmak isteyenler için detaylar belli oldu.

8.500 TL ve 4 BİN TL ÖDENECEK

ING Bank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında emekli maaşını ING’ye taşıyanlara net 12 bin 500 TL promosyon ödeyeceğini duyurdu. Ödemelere ilişkin detayları da tek tek açıkladı. Banka yaptığı açıklamasında 8 bin 500 TL + 4 bin TL ödeme için detayları şu şekilde ifade etti:

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 4.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 12.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler

2023/07/23/para-iadesi-basladi.jpg

EMEKLİLERE MÜJDE VERİLDİ

Ek ödeme kampanyalarını araştırılan emekliler ING Bank üzerinden promosyon ödemesine ek olarak verilen bu ödemelerden yararlanabilirler. Eğer sizler de emekli maaşınızı ING’ye taşımak isterseniz e-Devlet üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. Bunun dışında ING Bank Telefon Bankacılığı ile de maaşınızı taşıyabilirsiniz.

PEŞ PEŞE AVANTAJLAR SIRALANDI

Banka emekli maaş müşterisi olanlara avantajları da sıraladı. İşte detaylar:

Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine masraf ödemezsiniz.

%3,39'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilir,

3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilir.

4 BİN TL EK ÖDEME

Promosyon ödemesinin yanı sıra otomatik fatura ödeme talimatının verilmesi halinde de 4 bin TL ek ödeme yapılacağı açıklandı. Kampanyadan yararlanmak için son başvuruların 30 Kasım tarihine kadar devam edeceği belirtildi.