Emeklilere promosyona ek ödeme! Ziraat Bankası 10.000 TL veriyor!

Emekli maaş promosyonu ile emeklilere yapılan ödemelere son günlerde bazı eklemeler yapılmaya başlandı. Ziraat Bankası emeklilere ek 10.000 TL ödeme yapıyor.
Emeklilere promosyona ek ödeme! Ziraat Bankası 10.000 TL veriyor!

Türkiye’de emekliler için son dönemlerde bankalardan bazı hamleler gelmeye başladı. Emekli müşterileri ikna etmek için çeşitli kampanyalar düzenleyen bankalar farklı avantajlar sunuyorlar. Bu çerçevede emeklilere yapılacak ödemelere eklemeler yapan bankalar ciddi avantajlar sağlayabiliyorlar. Emekliler son olarak ek ödeme haberini ise Ziraat Bankası verdi. Ziraat Bankası emeklilere hangi ödemeleri yapmayı vaat ediyor?

ZİRAAT BANKASI’NDAN YENİ EMEKLİ HAMLESİ

Ziraat Bankası tarafından emekliler için yeni bir imkan sağlandığı açıklandı. Buna göre emekli maaş promosyonu kampanyası ile emeklileri tatmin edemeyen Ziraat Bankası bu şekilde avantaj elde etme planı yapıyor.

Kamu bankaları emeklilere asgari seviyeden maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar. Buna zam yapamayan kamu bankaları emeklilere farklı imkanlar sağlayabiliyorlar. Bu da emekli maaş promosyonlarına ek olarak veriliyor. Ziraat Bankası bu yönde yeni bir kampanya açıklaması yaptı.

Ziraat Bankası emekli müşterilere önce emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bunun için de şu tarife uygulanmaya devam ediliyor:

-0 - 9.999 TL arası maaş alanlar: 5.000 TL
-10.000 TL - 14.999 TL arası maaş alanlar: 8.000 TL
-15.000 TL - 19.999 TL arası maaş alanlar: 10.000 TL
-20.000 TL ve üzeri maaş alanlar: 12.000 TL

Emekli müşterilere asgari seviyeden maaş promosyonu ödemesi yapan Ziraat Bankası’nın çok ses getiren hamlesi ise emekli maaş müşterilerine sağladığı finansman desteği oldu. Banka emekli maaş müşterilerine ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. Bu çerçevede de 10.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi 36 ay vadeli olarak hemen hesaplara tanımlanıyor. Emekliler tek onayları ile beraber bu parayı anında kullanabiliyorlar. Bu şekilde emekliler maaş promosyonuna ek olarak nakit 10.000 TL’ye erişme imkanı buluyorlar. İhtiyaç kredisi taksitleri ise emekli müşterinin maaşından aydan aya küçük tutarlı taksitler şeklinde tahsil ediliyor.