Emeklilere İş Bankası'nın ödediği maaş promosyonları yenilendi!

Emekli maaş promosyonu kampanyası ile İş Bankası’nın emeklilere ne kadar ödeme yaptığı araştırılıyor. Emekliler İş Bankası ile maaş promosyonu sözleşmesi yaptıklarında hangi imkanlara sahip oluyorlar?
Emeklilere İş Bankası'nın ödediği maaş promosyonları yenilendi!

Türkiye’de emekliler için maaş promosyonları oldukça özel bir noktaya taşındı. Emekliler derin bir geçim sıkıntısının tam ortasında kaldılar. Bu negatif süreçte de elde edebilecekleri tüm kazançların büyük bir önemi bulunuyor. Emekli maaş promosyonları ile emekli vatandaşlar finansal rahatlığa erişemeseler de bir ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulabiliyorlar. İş Bankası da emekli maaş promosyonu kampanyası ile emeklilere sağladığı imkanları açıkladı.

ŞARTLAR BELLİ OLDU!

İş Bankası’ndan emekli maaş promosyonu ödemesi alabilmek için koşullar netleşti. Buna göre emekliler ilk olarak emekli maaşlarını İş Bankası’na taşımaları gerekiyor. Bu işlem oldukça kolay bir şekilde yapılıyor. Ardından ise banka ile müşteri arasında emekli maaş promosyonu sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşmenin yapılmasının ardından emeklilerin İş Bankası’na yatacak ilk emekli maaşlarının ardından promosyon ödemeleri yapılıyor.

NE KADAR MAAŞ PROMOSYONU VERİLİYOR?

İş Bankası’nın emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacağı da açıklandı. Buna göre emekliler İş Bankası’ndan şu ödemeleri alabiliyorlar:

10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 5.000 TL,
10.000 TL ile 15.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 8.000 TL,
15.000 TL ile 20.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL,
20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 12.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Öte yandan İş Bankası emeklilere ek olarak bir imkan sunuyor. Bu çerçevede İş Bankası’ndan maximum kredi kartı alacak olan emekli müşteriler kart ücreti ödemesi yapmıyorlar. Normalde ücreti olan kartlar emeklilere ücretsiz olarak kullandırılıyor. Ayrıca İşCep, İnternet Şubesi ve Telefon Şubesi üzerinden emekliler ücretsiz ve sınırsız olarak havale işlemi yapabiliyorlar. Diğer banka ATM’lerinden ise ücretsiz olarak ayda 2 defa nakit çekim işlemi yapılabiliyor.