Emeklilere 15.000 TL sürprizi! Emekli maaş promosyonu tarifeleri yenilendi!

Emekli maaş promosyonu kampanyası ile emeklilere yapılan ödemeler araştırma konusu yapılıyor. Hangi banka emeklilere, ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapıyor?
Emeklilere 15.000 TL sürprizi! Emekli maaş promosyonu tarifeleri yenilendi!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Emekliler bekledikleri zam haberleri alamayınca kendi başlarının çaresine bakmak zorunda kaldılar. Bunun için ek bir gelire ihtiyaçları olan emeklilerin ellerinde sadece emekli maaş promosyonları kaldı. Bankalar ile anlaşma sağlayan emekliler bankadan bankaya değişen tutarlarda maaş promosyonu alarak bütçelerindeki açıkları kapatmaya çalışıyorlar.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU SÖZLEŞMESİ NASIL YAPILIR?

Emekliler bankalardan maaş promosyonu alabilmek için promosyon sözleşmesi yapmaları gerekiyor. Bu sözleşmesin yapılabilmesi için emekli müşterinin SGK’dan almakta olduğu emekli maaşını o bankaya taşıması gerekiyor. Bu işlemin tamamlanmasının ardından banka ile müşteri arasında bir sözleşme yapılıyor. Bu sözleşmede emekli müşteri 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veriyor. Bunun karşılığında ise bankadan emekli maaş promosyonu ödemesi alıyor.

MAAŞ ARALIKLARININ ÖNEMİ KALMADI!

Emekli maaş promosyonları için bankalar ile anlaşma sağlayan emekliler için maaş tutarına göre promosyon ödemesi yapılıyordu. Ancak bunun artık bir önemi kalmadı. En düşük emekli maaşı 10.000 TL olunca tüm emeklilere en üst seviyeden ödeme yapılmaya başlandı. Maaş aralıklarının SGK tarafından güncellenmesi gerekiyor ama bunun için bir önceki protokolün değişmesi gerekiyor.

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU VEREN BANKALAR!

Emekli maaş promosyonları için bankaların sağladıkları ödemeler araştırıldıktan sonra hangi banka ile çalışmaya karar vereceklerini belirleyen emekliler banka banka araştırmalarını sürdürüyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyası için şu anda en yüksek ödemeyi yapan iki banka bulunuyor. ING Bank ile Türkiye Finans ek promosyonlar ile beraber emeklilere 15.000 TL ödeme yapıyorlar.

Akbank ile Yapı Kredi bankası ise emeklilere 12.500 TL ödeme yaparak en yüksek maaş promosyonu veren bankalar arasında yer alıyorlar. Bu bankaları ise 9.200 TL’lik ödeme ile QNB Finansbank takip ediyor.

Garanti BBVA emekli müşterilere 8.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yaparken İş Bankası’nın emekli müşterileri 7.500 TL ödeme alabiliyorlar.

Kamu bankaları ise emeklilere asgari seviyeden emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası emekli müşterilere promosyon olarak 5.000 TL tutarında ödeme yapıyorlar.