Ekonomist Selçuk Geçer'den dolarda çarpıcı tahmin! Tarih vererek uyardı

Ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmelerini açıklayarak dolar kurunun ne kadar artacağını açıkladı.
Ekonomist Selçuk Geçer'den dolarda çarpıcı tahmin! Tarih vererek uyardı

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili çarpıcı tahminlerde bulundu. Altın ve dolar yatırımcıları piyasalardaki son durum hakkında bilgi sahibi olmak için uzmanların yatırım tavsiyelerini yakından takip ediyorlar. Ekonomistlerin yapmış oldukları tahminler ve öneriler piyasada yaşanan durumlara göre belirleniyor ve yalnızca yatırım tavsiyesi olarak görülmelidir. 

Yatırımcıların son dönemlerde yaşanan gelişmeler doğrultusunda endişelendiği konulardan en önemlisi ABD Merkez Bankası'nda alınan karar oldu. Bu karar ise 50 baz puanlık faiz indirimi haberi oldu. Bu karar sonrasında dolar kurunda hızlı bir dalgalanma yaşandı. Dolar kurundaki gelişmeler ise yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 

DOLAR O TARİHTE 35 TL'YE YÜKSELECEK

ABD Merkez Bankası'nın (FED) vermiş olduğu faiz kararı sonrasında dolar kuru göz hapsine alındı. Ünlü ekonomistlerden gelen tahmin ve yorumlar ise mercek altına alındı. Yatırımcıların yakın takibe aldığı dolar ve altın fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ekonomist Selçuk Geçer ABD'de yükselişe geçen enflasyonun dövizde büyük bir problem yaratacağı ile ilgili endişeleri olduğunu vurguladı. Bununla birlikte olası bir enflasyonun görülmesi durumunda dolarda tekrardan yukarı yönlü bir artış yaşanacağını söyleyen Geçer 9 gün sonra dolar kurunda 3/5 TL gibi bir artış yaşayacağını dile getirdi. 

Ayrıca ünlü Ekonomist Selçuk Geçer ABD'nin söz konusu enflasyona karşı bir frenleme yapmaması halinde ise dolar kurunun 35 TL'lere kadar çıkabileceğini dile getirdi. 

İlgili Haberler