Ekler sevmeyen Uşaklı kalmayacak

Ülkemizde franchise olarak 310 tane şubesi bulunan Ekleristan en son şubesini Uşak’ta açıyor. Şube açılışının bugün Tarım ve Ormancılık Bakanı Prof. Dr.Vahit Kirişci tarafından gerçekleştirileceği açıklandı.
Ekler sevmeyen Uşaklı kalmayacak

İş İnsanı Mustafa Yıldız’ın sahibi olduğu Ekleristan Uşak Şubesi, Cumhuriyet Mahallesi. Orhan Dengiz Bulvar. No 26 (İstasyon Karşısı) adresinden Uşaklılara hizmet verecek.

UŞAK’TA BİR İLK

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Uşak protokolü ve vatandaşların katılımıyla saat 12.30 da düzenlenecek açılış törenine tüm Uşak halkını davet eden işletme sahibi Mustafa Yıldız; “Uşaklılara damak zevklerine uygun, değişik tatlarla hemşerilerimizin ağızlarını tatlandırmak istiyoruz.

Eklersitan Uşak Şubesi Kıymetli Uşak Halkımıza bir ilki yaşatacak, Ekleristan kalitesi ve ayrıcalığı ile 26 ayrı çeşit eklerimizi Uşak halkının beğenisine sunuyoruz. Ekler sevenler bu yeni tatlarla tanışacak, ekler sevmeyenler de açılışımıza teşrif ederlerse 26 çeşit ürünlerimizden tadarsa ekler tiryakisi olacaktır.

Açılış törenimize, tüm Aziz Uşak halkını davet ediyorum. İşletmemizde bulunan ekler çeşitleri ise şu şekilde; Frambuazlı, Klasik, Beyaz Çikolatalı, Elma Tarçınlı, Bademli, Limonlu, Hindistan Cevizli, Oreolu, Antep Fıstıklı, Bal Kabaklı, Kahveli, Fındıklı, Tahinli, Kestaneli, İncirli, Yaban Mersinli, Çilekli, Muzlu, Çikolatalı, Böğürtlenli, Amberli, Vişneli, Karamelli, Ananaslı, Tiramisulu ve Portakallı.”

(HİDAYET KIRAN / HABER)