Dünyaca ünlü milyarderden ters köşe altın fiyatı tahmini! Sarı metal iflas edecek buna koşan kazanacak

Altın yorumları yakından takip edilirken MicroStrategy’nin kurucu ortağı ve tanınan kripto para milyarderi Michael Saylor yeni tahminini duyurdu.
Dünyaca ünlü milyarderden ters köşe altın fiyatı tahmini! Sarı metal iflas edecek buna koşan kazanacak

Dünyaca ünlü milyarderden ters köşe altın fiyatı tahmini! Sarı metal iflas edecek buna koşan kazanacak - Seçimden önce yaşadığı baş döndüren yükseliş ile tüm dikkatleri üzerine çeken altın fiyatlarında ibre tam tersine dönmüştü. 

Yaşadığı şok düşüş nedeni ile yatırımcının panik olmasına neden olan altın fiyatları hakkında yeni açıklama MicroStrategy’nin kurucu ortağı ve tanınan kripto para milyarderi Michael Saylor tarafından yapıldı. Michael Saylor yaptığı tahmin ile altının uzun vadede yatırımcısına kaybettireceğini iddia etti. 

UZUN VADEDE ALTIN FİYATLARI NE OLUR, HANGİ YATIRIM ARACI DAHA KARLI, KAZANÇLI OLACAK?

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma yatırımcısının panik yaşamasına neden olurken MicroStrategy’nin kurucu ortağı ve tanınan kripto para milyarderi Michael Saylor yaptığı altın tahmini ile büyük yankı uyandırdı. Saylor uzun vadede altının yatırımcısına kaybettireceğini iddia ederken geleceğin kripto paralarda olduğunu iddia etti. 

GRAM ALTINDA BEKLENTİ NE YÖNDE?

Saylor “Bitcoin altının dijital sentetik halefidir. Altına göre daha hızlı değer kazanacak. Altın iflas edecek. Sonunda insanlar tüm altınlarını satıp Bitcoin alacaklar" diyerek altının yerini bitcoin 'in alacağını iddia etti. Hatice Kolçak ise yaptığı altın tahmininde “Kurda özellikle bir ayrışma var, biraz da açılma var. Altın fiyatlarında açılma var mı yerinde göreyim istedim. Bir kere dolar ekranda gördüğümüz dolar değil. İlk tur bitince seçimlerde dolardaki farklılığı gördüm. Dün benim gördüğüm 21’lerin üzerine tekrar atmış. Şu anda zaten ekranda gördüğüm kur 19,92, Kapalıçarşı’da gördüğüm ise 21,30’tu. Sonuçta 21 TL’nin üstünde…

Çarşının biraz dışarısına çıktığımızda ise 22 TL’leri de görmek mümkün. Bu neyi etkiliyor, haliyle gram altını… Gram altında da farklı fiyatlar var. 1 Gram altın 1435 ile 1450 TL arasında… 24 Ayar 1 gram altın 1450 TL arkadaşlar. Çok net söylüyorum bunu. Çok uzun zamandır biriktirenler ‘ben satıyım mı’ diyenlerde vardı, etrafımdan da vardı ve gördüm satanları da orada" diyerek altında ve dolarda farklı iki rakamın görüldüğünü, gram altında beklentinin yukarı yönlü olduğunu ifade etti. 

NOT: Burada yer alan bilgiler ismi geçen kişilerin açıklamalarından derlenmiş olup, usakgundem.com tarafından yatırım tavsiyesi verilmemiştir.