Dolarda yer yerinden oynayacak! O tarihe çok az kaldı Piyasa böylesini görmedi

Elinde doları olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi.
Dolarda yer yerinden oynayacak! O tarihe çok az kaldı Piyasa böylesini görmedi

Yeni yılın gelmesinin ardından en çok merak edilen konulardan birisi de dolar kurunda yaşanacak dalgalanmalar olurken vatandaşlar sık sık ekonomistlerin açıklamalarını takip etti. Vatandaşın alım gücünü yakından ilgilendiren dolar kurunda yaşanacak değişiklikler vatandaşın ilgisini çekti. Yatırımcılar için de bir hayli önem taşıyan dolar kurunda neler olacak? Ünlü ve uzman isimden yanıt geldi.

 Dolar kuru vatandaşın alım gücünü yakından etkilese de yatırımcıların gözbebeğinden birisi. Yatırımcıların yakından ilgilendiği dolar kuru ile ilgili gelişmeler her geçen gün oldukça merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer altından sonra dolar açıklamalarında bulundu. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde doları olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Dolar kurunda 14 gün sonra görülecek rakamı söyleyen İslam Memiş neler söyledi? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

İSLAM MEMİŞ KONUŞTU!

Elinde doları olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş konuyla ilgili oldukça önemli açıklamalarda bulunurken dolar kurunda yaşanacak değişiklikler merak edildi. İslam Memiş 14 gün sonra doların göreceği rakamı açıkladı!

Türkiye'de sıcak paranın şu anda tükendiğini dile getiren İslam Memiş bu durumun dolarda yükselişi devam ettireceğini belirtti. Dolar kurunda bu nedenle ortaya çıkacak değişikliği aktaran İslam Memiş önümüzdeki 2 hafta içerisinde dolar kurunda görülecek rakamın 24-25 TL seviyelerinde olacağını dile getirdi. Şubat sonunda doların  24-25 TL seviyelerinde olacağını iddia eden İslam Memiş'in açıklaması dikkat çekti. Özellikle de dolar yatırımcılarını yakından ilgilendiren bu açıklama için Şubat sonu beklenmeye başlandı. 

DOLAR YÜKSELECEK Mİ?

Milyonların dikkatini çeken açıklama İslam Memiş'ten geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş özellikle de dolar yatırımcılarının ilgisinin çeken bir açıklamada bulundu. Dolar piyasasında rakamların yükseleceğini belirten İslam Memiş açıklamasındsa Şubat ay sonunu hedef göstererek doların yükseleceğini belirtti. 

İlgili Haberler