Dolar uzmanı Selçuk Geçer'den TL Dolar ile ilgili yeni tahmin geldi

Türkiye'de dolar kuru hakkında en yüksek tahminleri vermesiyle bilinen ve BDDK tarafından da hakkında da suç duyurusu yapılan Selçuk Geçer yeni tahmin açıkladı.
Dolar uzmanı Selçuk Geçer'den TL Dolar ile ilgili yeni tahmin geldi

Dolar uzmanı Selçuk Geçer'den TL Dolar ile ilgili yeni tahmin geldi - Türkiye'de dolar kuru hakkında en yüksek tahminleri vermesiyle bilinen ve BDDK tarafından da hakkında da suç duyurusu yapılan Selçuk Geçer yeni tahmin açıkladı. Hükümet kanadında elinde ki doları bastırmak adına yeterli dövizi bulundurmadığını ifade eden Selçuk Geçer, bu süreçte de doların kısa süre içerisinde yeniden tırmanışa geçeceğine dair açıklamalarda bulundu.

Dolar kurunun Mart ayı itibariyle iki hafta içerisinde yükseleceğinin altını çizen ekonomist tarafından tahminler de geldi. Buna göre ise dolar kurunun 24 ila 25 lira seviyelerinden işlem görmesinin kuvvetle muhtemel olduğu vurgulanırken bu süreçte de yaşanacak olan artışa dair de kritik tarihi takipçileri ile paylaştı. Elinde dolar olan yatırımcıların ise diş sıkma zamanının olduğuna dair vurguda bulundu.

EDİTÖR NOTU: Bu haber içeriğinde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Usakgundem.com yatırım tavsiyesi vermez, ekonomist ve para piyasaları uzmanlarının açıklamalarını olduğu gibi paylaşır.