Dolar kehaneti tutan Özgür Demirtaş yakın gelecekte olacak diyerek yeni kehanetini açıkladı

Necmettin Batırel ile yaptığı programda açıkladığı dolar kehaneti kelimesi kelimesine tutan Özgür Demirtaş yeni ekonomi kehanetini açıkladı.
Dolar kehaneti tutan Özgür Demirtaş yakın gelecekte olacak diyerek yeni kehanetini açıkladı

Dolar kehaneti tutan Özgür Demirtaş yakın gelecekte olacak diyerek yeni kehanetini açıkladı - Yaptığı başarılı tahminleri ve nokta atış yorumları ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü ekonomist Özgür Demirtaş yeni tahminleri ile sosyal medyayı salladı. 

2015 senesinde yaptığı yorumda bugünkü Liralaşma stratejisi hakkında yaptığı ekonomik öngörüsünde "Afrika bile bizi tokatlayıp geçer" sözleri ile dikkat çeken Özgür Demirtaş doların 2,45 TL olduğu tarihte yaptığı değerlendirmesinde kura dikkat çekmişti. Kur bugün 20 TL bandını zorlamaya devam ediyor. 

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN KREDİ KARTI KEHANETİ! 

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı olan Prof. Özgür Demirtaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında "Kredi Kartları NAKİT AVANS kesilmişti herkes ayağa kalktı, geri adım atıldı. Yazın kenara: Yakın gelecekte TEKRAR kesilecek. Tahminim Gerçekleşince bu twitimi hatırlarsınız…" diyerek nakit avans limitlerinin tekrar kapatılacağını iddia etti. 

Dolar konusunda da yeni yorumda bulunan Özgür Demirtaş "Dolara %35 Faiz veren hiçbir Gelişmekte olan ülke AYAKTA kalamaz. Dizlerindeki kemikler kırılır ve çöker. Dolar basma yetkisi olmayan bir ülkenin Dolara %30-40 faiz önermesi SAADET ZİNCİRİDİR. Yapmayın lütfen bu yol ülkemiz için yol değil…" diyerek dolar kurunun bu politikaya dayanamayacağını söyledi.