Dolar borcu olanlara karalar bağlatacak rakam! Selçuk Geçer seçim sonrası dolar tahmini yaptı

Selçuk Geçer dolar borcu olanlara kötü haber verdi! Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası dolar kuru ne olur, dolarda yükseliş devam eder mi tahmin geldi.
Dolar borcu olanlara karalar bağlatacak rakam! Selçuk Geçer seçim sonrası dolar tahmini yaptı

Dolar borcu olanlara karalar bağlatacak rakam! Selçuk Geçer seçim sonrası dolar tahmini yaptı - Dolar kurunda yaşanan yükseliş tüm hızı ile devam ederken konu hakkında bir değerlendirmede ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarafından yapıldı. 

Selçuk Geçer sosyal medya hesabından yayımladığı son videosunda seçim sonrasında dolar kurunda dudak uçuklatan bir rakam açıklayarak yine şaşkınlık yarattı. Dolar borcu olanlar, elinde doları olanlar, dolar almak istiyorum diyen kişilere son dakika uyarısı geldi. 

SEÇİMDEN SONRA DOLAR KURU NE OLUR, 1 DOLAR KAÇ TL OLACAK?

Selçuk Geçer yayımladığı son videosu ile dolar kuru tahmini yaptı. Geçer sosyal medya hesabında yaptığı yorumda "ABD’de aniden gelişecek çok yüksek bir enflasyon görürsek ki ortalama %8.5-9 aralığı gibi, düşük bir ihtimal de olsa o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebilir. Dolar endeksi bugün 0.225 yükselişle güne başladı. Yeni haftada 106.135 seviyesinden de işlem görüyor. Dolar 35 TL olacak.

Görünen o ki ABD enflasyonu frenlemiş gibi. Önümüzdeki aylarda ki ortalama 3-4 ay olabilir bu süreç dolar değer kaybederken Türkiye’de yükselmeye devam edecek" diyerek doların seçimden sonra 35 TL seviyesini görebileceğini iddia etti.

NOT: Burada yer alan bilgiler Selçuk Geçer tarafından yapılan yorumlardan derlenmiş olup usakgundem.com tarafından yatırım tavsiyesi verilmemiştir.