Denizbank'tan hızlandıran kampanya! Tek şartla nakit ihtiyacına olana anında 20 bin lira

Denizbank, kampanyaları ile müşterilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan müşterilerine anında 20 bin lira sağlayacak olan Denizbank, detayları açıkladı.
Denizbank'tan hızlandıran kampanya! Tek şartla nakit ihtiyacına olana anında 20 bin lira

2023 yılında müşterisine pek çok kampanya sunan Denizbank, resmi internet sitesi üzerinden duyurular yapmaya devam ediyor. Müşterilerine birbirinden çeşitli kredi seçeneği de sunan Denizbank, 31 Ocak Salı günü son bulacak kredi kampanyasına ilişkin son hatırlatmasını yaptı. Tek bir tuşla 20 bin liralık kredii müşterisine sunan banka, koşulları müşterileriyle paylaştı.

DENİZBANK 20 BİN TL KREDİ KAMPANYASI

Denizbank'ın ''Yeni Yılda İhtiyaçlarınızı Ertelemeyin!'' adıyla duyurduğu kredi kampanyasına ilişkin detaylar da belirlendi. 0.99 faiz oranıyla 20 bin liraya kadar nakit desteği sağlayacağını açıklayan banka, ''MobilDeniz’den hemen müşteri olun, 20.000 TL’ye kadar %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın!'' ifadelerine yer verdi. Kampanyaya MobilDeniz üzerinden katılım sağlamanın yeterli olduğunu paylaşan banka, 31 Ocak 2023 tarihinde sona ereceğini de açıkladı. Bu doğrultuda katılım k9oşullarını da sıralayan banka şunları paylaştı;

  • Kampanyadan MobilDeniz'i indirip, "Müşteri Ol" butonu üzerinden ilerleyerek, uzaktan DenizBank’lı olma sürecini, ilk defa tamamlayan yeni DenizBank’lılar faydalanabilecek.
  • Müşteri olduktan sonra, belirlenen tarihler arasında, MobilDeniz uygulaması üzerinden, kredi başvurunuzu tamamlayabilme imkanına sahip olacaksınız.
  • Kullanacağınız kredilerde, faiz oranı, MobilDeniz kanalı için 12 ayda, hayat sigortalı olarak, aylık %0,99’dan başlayacak, KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve başvurduğunuz kanala göre fiyatlama değişkenlik gösterecektir.
  • MobilDeniz’den, DenizBank müşterisi olduktan sonra, kampanya süresi boyunca avantajlı ihtiyaç kredisi oranları ile kredi kullanma hakkı elde edilecektir.
  • MobilDeniz kanalından kullanılan krediler, diğer kanallarda elde edeceğiniz faiz avantajlardan, aylık yüzde 0,20 daha fazla olacaktır.
  • Kampanyadan, ilk kez müşterimiz olup, kredi başvurusu yapan DenizBank’lılar, 1 ay süresince yararlanabilecektir.
  • Banka, faiz oranlarında değişiklik yapma, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme hakkına sahiptir.
  • Yasal vade sınırlamaları gereği, maksimum vadeler; 100.000 TL üstündeki tutarlar için 12 ay, 50.000 TL – 100.000 TL aralığındaki tutarlar için 24 ay, 50.000 TL ve altındaki tutarlar için maksimum vade 36 aya kadardır.

  • Kampanya katılım koşullarının ardından örnek hesap tablosu da paylaşan banka şu bilgileri verdi;

Bu doğrultuda kampanyadan faydalanmak için Denizbank resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.