DenizBank Havale ve EFT Nasıl Yapılır?

1938 yılında ‘Hayat Deniz’de Güzel ‘ sloganı ile kurulmuştur. Rusyanın en büyük bankası olarak hizmet vermeye başlamıştır. 688 şubesi olan bir bankadır. Denizbank ile cebe para transferi nasıl yapılır?
DenizBank Havale ve EFT Nasıl Yapılır?
Denizbank hesabı olan kişi telefon numarasına havale gerçekleştirmek için IBAN Şube gibi bilgilere gerek kalmadın sadece cep telefon numarası ile hızlıca işlem gerçekleştirilebilir.

İşlem gerçekleştirildikten sonra alıcı ve gönderen kişiye bilgilendirme mesajı yollamaktadır. Bu mesaj gerekli yönlendirmeyi yapacaktır.

Öncelikle havale yapmak için internet şubesine giriş yapılır. Giriş yapabilmek için vadeli hesap ve şifre olmalıdır. Daha sonra seçeneklerde bulunan Transfer, havale, para aktarılacak olan kişinin telefon numarası seçilmelidir. Para miktarı yazılır ve işlem anında karşı tarafa para aktarılarak tamamlanmış olacaktır.

CepBank ile havale

Denizbank para transferlerinde IBAN ve hesap numarasına gerek duymadan 7/24 işlem gerçekleştirir. Alıcı, Denizbank müşterisi olmasa da parayı çekebilir.

Havale Nasıl Yapılır?

Para transferi yapacak olan kişinin internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra:

Para aktarmak için menüden transfer işlemleri daha sonra havale işlemi seçilip telefon numarası yazılıp işlem gerçekleştirilir. Bu işlemin sonunda alıcı ve alan tarafa Deniz Bank referans numarası olan mesaj gönderir. Bu işlem daha sonraki işlem kolaylığı içim hızlı işlem olarak tanımla seçeneğine eklenebilir. DenizBank işlem sonrasında alıcıya, göndericinin bilgileri ve şifresini mesaj olarak iletir.

Gelen Para cepten nasıl çekilir?

Para transferinde gelen parayı çekmek için Denizbank bankamatikleri kullanılır. İşlem esnasında gelen sms de bulunan şifre ile kart gerektirmeden kolaylıkla para çekilebilmektedir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için hiçbir şekilde Denizbank kartına gerek olmadan tamamlanabilir.

 

Transfer edilen paralar çekilmediği takdir de ne olur?
Paranın çekilmesi için verilen süre 7 gündür. 7 gün içinde çekilmeyen para gönderen kişinin hesabına aktırılır. Transfer işleminde müşterilerin gerçekleştireceği her işlem limiti günlük olarak 19.990 TL civarıdır.
Denizbank ile işlem gerçekleştiren fakat bankanın müşterisi olmayanların her işlem için günlük sınır 490 TL yıllık ise 1.990 TL olarak belirtilmiştir. Gönderilecek para miktarı 10 TL ve katları olarak yapılabilir. Cepe havale işlemleri yalnızca Türkiye numaraları ile gerçekleştirilebilir.