Denizbank emekli maaş promosyonu ödeme tutarları belli oldu!

Emekli maaş promosyonu kampanyasını güncelleyen Denizbank emeklilere yapılacak promosyon ödemesini duyurdu.
Denizbank emekli maaş promosyonu ödeme tutarları belli oldu!

Türkiye’de bankalar emeklileri maaş müşterisi yapabilmek için büyük bir rekabet içerisine giriyorlar. Özel bankaların da devreye girmiş olması bu rekabeti biraz kızıştırıyor. Haliyle emeklilere her banka farklı tutarlarda maaş promosyonu ödemesi yapabiliyorlar. Bu ödemeler hakkında emeklilerin araştırmaları aralıksız sürüyor. Denizbank emekli maaş promosyonu kampanyası da merak edilen kampanyalar arasında yer alıyor. Denizbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapma kararı aldı?

DENİZBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

Denizbank emeklilere yönelik maaş promosyonu kampanyası ile çok sayıda emekli müşteriye ulaşmayı amaçlıyor. Bunun için de maaş promosyonu kampanyasını zaman zaman güncelleyen banka emeklilere özel imkanlar da sağlıyor. Denizbank emekli maaş promosyonu için Nisan ay sonu kampanyasını açıkladı.

Denizbank tarafından emekli müşterilere şu ödemelerin yapılacağı açıklandı:

-0 - 9.999 TL arası maaş alanlar: 5.000 TL
-10.000 TL - 14.999 TL arası maaş alanlar: 8.000 TL
-15.000 TL - 19.999 TL arası maaş alanlar: 10.000 TL
-20.000 TL ve üzeri maaş alanlar: 12.000 TL

DENİZBANK’TAN EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Denizbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanarak ödeme almak isteyen emeklilerin takip etmeleri gereken işlemler belli oldu. Buna göre emekli müşteriler önce SGK’dan almış oldukları emekli maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekiyor. Ardından ise Denizbank ile emekli müşteri arasında promosyon sözleşmesi imzalanıyor.

İmzalanan promosyon sözleşmesi ile Denizbank emekli müşteriye maaş promosyonu ödemesi yapacağını vaat ediyor. Müşteri ise 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına bir söz veriyor. Bu söze karşılık da Denizbank tarafından emekli müşteriye promosyon ödemesi bankaya yatan ilk emekli maaşının ardından ödeniyor. Ödemeler tek seferde ve nakit olarak yapılarak para müşterinin hesabına aktarılıyor.