Denizbank Çiftçi Destek Kredileri Nelerdir?

Çiftçi Destek Kredileri sayesinde çitçiler ihtiyaç duydukları finansal desteğe sahip oluyorlar.
Denizbank Çiftçi Destek Kredileri Nelerdir?

Üreticilerin tarımsal faaliyetleri Denizbank tarafından desteklenmektedir. Banka ilaç, yem, gübre, fide, sulama, akar yakıt ve akla gelebilecek her türlü tarımsal girdinin sağlanması adına kredi desteği sunuyor. Banka tarafından çiftçiler için sunulan kolaylıklardan bazıları şu şekilde sıralanabilir:

  • Rotatif krediler,
  • Spot kredi,
  • Üretici kart,
  • Taksitli tarımsal ihtiyaç kredisi,
  • Tarımsal yatırım kredileri,
  • Esnek ödeme seçenekleri sayesinde çiftçiler rahat bir nefes alabiliyorlar.

Tarımsak yatırım kredisi hayvancılığı, örtü altı tarımını, meyveciliği ve su ürünlerine kadar destek sunmaktadır. Çok özel kredi imkanları ve uygun faiz oranları Denizbank’ta bulunabilir.

Denizbank Traktör ve Tarımsal Ekipman Kredisi Nedir?

Denizbank Traktör ve Tarımsal Ekipman Kredisi sayesinde toprağın bereketine hazır olun! Bu kredi sayesinde tarımsal ekipmanlar ve traktör alımları finanse edilmiş olur. Üstelik 60 aya varan vade imkanı ile kullandırılmaları mümkündür. Traktör kredisi kullanmak isteyen kişilere, KDV dahil fatura bedeli üzerinden yüzde 75 kadar kredi verilmektedir. 2. El araçlarda ise fatura bedeli yerine kasko bedeli üzerinden hesaplama yapılmaktadır. Ekipman kredisi kullanmak isteyen kişiler ise, KDV bedeli üzerinden yüzde 75 oranında Denizbank üzerinden kredi kullanmanın rahatlığını yaşayabiliyorlar.

Denizbank Traktör ve Tarımsal Ekipman Kredisi Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

Denizbank Traktör ve Tarımsal Ekipman Kredisinde ödeme seçenekleri çiftçilerin zorlanmasına neden olmuyor. Denizbank kredi kullanan vatandaşlara özel esnek ödeme planı sunmaktadır. Dilediğiniz taksit türünü ve tarihi seçerek ödeme yapabiliyorsunuz. Gelir zamanınıza göre bekleyebilir ya da hasat tarihine göre ödeme kararı verebilirsiniz. Denizbank çiftçilerin her 12 ayda, 6 ayda, 3 ayda ya da ayda bir yapmış oldukları ödemeyi kabul etmektedir. Daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz telefonlarınızdan 0 850 222 68 00 numarasını arayabilirsiniz. Banka kredi kullanan kişiden kefil isteyebilir, ek belge talep edebilir ve kampanyayı değiştirebilir. Kredi belgelerinizi imzalamadan önce bankadan ücret ve komisyonlar hakkında bilgi sahibi olacaksınız.