Cüzdanınızda banka kartınız varsa hemen tıklayın! 300 TL yatırılacak

Müşteri kitlesini arttırmak isteyen bankalar çeşitli kampanya ve fırsatlarla duyurular yapmaya devam ederken gelen açıklamalar dikkat çekti. İş bankası tarafından müşterilerine özel yeni bir kampanya duyurusu yapıldı.
Cüzdanınızda banka kartınız varsa hemen tıklayın! 300 TL yatırılacak

Bankalar tarafından kampanyalar düzenlenmeye devam ederken İş bankası tarafından müşterilerine özel düzenlenen kampanya oldukça dikkat çekti. Şubat ayı sonuna yaklaşmamızla birlikte kampanyalar art arda sıralanmaya devam ederken yapılan açıklama vatandaşları meraka düşürdü. Müşterilerini memnun etmek isteyen bankalar tarafından düzenlenen kampanyalara göz atmaya devam eden müşterilere İş bankasından 300 TL müjdesi geldi. İş bankası kampanyası resmi internet sitesi üzerinden de duyurulurken detaylar merak edildi. 

İŞ BANKASI 300 TL VERECEK!

Müşteri kitlesini arttırmak isteyen bankalar çeşitli kampanya ve fırsatlarla duyurular yapmaya devam ederken gelen açıklamalar dikkat çekti. İş bankası tarafından müşterilerine özel yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Kampanya duyurusunda yer alan ifadelerle müşterilere özel hiçbir karşılık beklemeden 300 TL vereceği açıklandı. Özellikle de son zamanlarda alışverişlerini avantajlı hale getirmek isteyen vatandaşlar bankaların bonus paralarından yararlanmaya devam ederken İş bankasından gelen duyuru oldukça dikkat çekti.

28 Şubat 2023 Salı gününe kadar geçeli kampanyaya katılım sğalamak için sadece son 1 gününüz kaldı. İş bankası tarafından duyurulan kampanyaya katılım sağlayarak 300 TL kazanmak isteyen vatandaşların 28 Şubat Salı gününe kadar gerekli koşulları yerine getirmesi gerekiyor. İş bankası tarafından düzenlenen kampanya doğrultusunda anlaşmalı marketler üzerinden yapılacak alışverişlerde 400 TL ve üzeri ilk peşin alışverişler de 30 TL, toplamda da 300 TL’nin hediye edileceği belirtildi. 

YENİ KAMPANYA DİKKAT ÇEKTİ!

İş bankası tarafından yapılan kampanya duyurusunda yer alan ifadeler ise şu şekilde belirtildi;

“puan yüklemesi asıl kartlara yapılmaktadır. Aynı gün içerisinde yapacağınız alışverişlerden sadece ilk yaptığınız kampanya kapsamında değerlendirme altına alınacaktır. İş bankası kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir”

İlgili Haberler