Cumhurbaşkanı kredi açıklaması SON DAKİKA! 8.334 lira taksitle faizsiz 500 bin TL Kredi 60 ay vadeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kredi müjdeleri peş peşe geldi 8.334 lira taksitle faizsiz 500 bin TL Kredi 60 ay vadeli verilmeye başlandı.
Cumhurbaşkanı kredi açıklaması SON DAKİKA! 8.334 lira taksitle faizsiz 500 bin TL Kredi 60 ay vadeli

Cumhurbaşkanı kredi açıklaması SON DAKİKA! 8.334 lira taksitle faizsiz 500 bin TL Kredi 60 ay vadeli - Merkez Bankası tarafından alınan kararlar sonrasında bankalar para musluklarını kapatmış, kredi faiz oranları son derece sert bir şekilde yükselişe geçmişti. Kredi çekmek istiyorum diyenler kampanyaları yakın takip altına alırken destek kredisi için beklenen müjde geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile yeni kredi müjdeleri peş peşe açıklandı. Üretimin desteklenmesi amacıyla faizsiz kredi başvurusu yapmak isteyenlere yönelik yeni destek kredileri ilan edilirken başvurular başladı. İşte detaylar...

ZİRAAT BANKASI FAİZSİZ 500.000 TL DESTEK KREDİSİ KİMLERE VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada "Çiftçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz. İlk olarak, hepsi de özgün mimari eseri olan ahırı, köy konağı, akıllı tahtası, camisi, peyzajıyla akıllı köy evleri örneklerini milletimizin takdirine sunuyoruz. Bu projeyle gelişmiş alt yapısı, internet destekli teknolojisi, yenilenebilir enerjisi, sıfır atık uygulaması sürü yönetim sistemi, entegre meteoroloji yazılımı ve daha pek çok özellikleriyle yeni bir model ortaya koyuyoruz.

İkinci olarak, afet alanlarındaki köy evlerimizde hayatını sürdürecek çiftçilerimize Ziraat Bankamız vasıtasıyla 0 faizli hayvancılık kredileri verecek, hayvan ve yem alımını destekleyeceğiz. Ahırlar dolacak, üretim artacak, çiftçilerimizin kazancı yükselecek." diyerek faizsiz kredi müjdesi verdi.

ziraat-banmkasi-kredi.jpg

Ziraat Bankası üzerinden verilecek faizsiz hayvancılık kredileri için limit 500 bin TL olarak belirlenirken 60 ay vadeli olarak kredi çeken çiftçilerin aylık ödeyecekleri taksit tutarı 8 bin 334 TL olarak hesaplandı. Başvurular ilgili başvuru şartlarını taşıyan çiftçiler tarafından şahsen il ve illçe Tarım Bakanlığı müdürlüklerine yapılacak. Şartları taşıyan kişiler ilgili Ziraat Bankası şubelerine yönlendirilecek.