Cebinde Akbank kartı olanlara bayram jesti! Market alışverişlerinize para iadesi yapılacak harçlığınız çıkacak

Zamların ardı ardına duyurulduğu dönemde kampanya takipleri de hız kazandı. Kurban Bayramı dolayısıyla market alışverişine çıkacak olan müşterileri için duyuru yapan Akbank, para iadesi yapacağı kampanyanın detaylarını duyurdu.
Cebinde Akbank kartı olanlara bayram jesti! Market alışverişlerinize para iadesi yapılacak harçlığınız çıkacak

Maliyet artışları gerekçe gösterilerek yapılan zamların ardı arkası kesilmiyor. Zam haberleri birbirini takip ederken gıda fiyatları da yükselmeye devam ediyor. Bu çerçevede hem kart hem de market kampanyaları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Marketlerin indirim açıklamaları yakından takip edilirken kartlı harcamalarda da banka kampanyalarına göz gezdiriliyor.

Bankalar müşterilerini memnun edebilmek adına kampanya duyuruları yapmaya devam ederken Akbank ve Şok Market ortaklığında yeni bir kampanya duyurusuna yer verildi. Kurban Bayramı'na özel olduğu açıklanan kampanyanın detayları da belli oldu. Buna göre Kurban Bayramı için alışverişini Şok Marketlerden yapacak olan Akbank kart sahiplerine bankadan ''Şok Marketler'de geçerli 75 TL indirim kodu'' açıklaması geldi.

AKBANK'TAN ŞOK MARKETLERE ÖZEL İNDİRİM

Akbank, bayrama özel Şok Market indirimini duyurdu. Akbank tarafından yapılan resmi açıklamada ''Bayrama Özel Şok Marketler'de 75 TL İndirim'' ifadelerine yer verilirken kampanyanın da 30 Haziran tarihine kadar geçerli olduğu ifade edildi. Akbank, kampanyanın katılım koşullarını da duyurdu.

ekran-goruntusu-2024-06-11-152049.png

Buna göre Akbank'ın resmi açıklamasında ''Şok Marketler, ŞokMini Marketler ve CepteŞok Mobil uygulamasından yapacağın alışverişlerde geçerli 75 TL indirim! Sınırlı sayıdaki indirim kodu için son tarih: 30 Haziran 2024'' ifadeleri yer aldı. 75 TL'lik indirim hakkından yararlanılması için kasa görevlisine telefon numarası olarak alınan kodun ilk 10 hanesindeki 599 ile başlayan numaranın verilmesi gerektiği ifade edildi. Alt limitin olmadığı kampanyaya Akbank mobil uygulamasından katılabilirsiniz.