CarrefourSA marketlere gidenler dikkat! Alışveriş yapanlara 300 TL verilecek

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan CarrefourSA marketler için açıklama geldi.
CarrefourSA marketlere gidenler dikkat! Alışveriş yapanlara 300 TL verilecek

CarrefourSA marketlere gidenler dikkat! Alışveriş yapanlara 300 TL verilecek - Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan CarrefourSA marketler için açıklama geldi. CarrefourSA marketler tarafından yapılan açıklamada 14 Nisan tarihlerine kadar yapılacak tek seferlik 1000 TL ve üzeri alışverişlere 100 TL puan ödemesi yapılırken toplamda 3 farklı günde yapılacak alışverişere de 300 TL puan ödemesi yapılacağı belirtildi.

CarrefourSA marketler tarafından duyurulan kampanyaya dair katılım, mekanik ve sonuçlar da netleşmeye başladı.

CARREFOURSA 300 TL ÖDÜL 

SMS ile HARCA KAZAN Kampanyasına Kayıt Olmak için;

  • 4604’e “KAZAN” yazarak SMS gönderilmelidir.
  • SMS gönderildikten sonra cep telefonuna bilgilendirme SMS’i gelir; başarılı kayıt sonrasında, katılım onay SMS’i iletilir.

Kampanyaya katılan müşteriler, 18 Mart – 14 Nisan 2023 tarihleri arasında Bireysel CarrefourSA Kart’larıyla (Bireysel ve Mobil Kart), onay SMS’i alındıktan sonra kampanyaya dahil ürünlerden tek seferde yapacakları 1000 TL veya üzeri alışverişe 100 TL puan kazanabilecektir. Her müşteri kampanyadan 3 kez faydalanabilir ve en fazla 300 TL puan kazanabilir. Kazanılan puanlar, alışveriş yapılan CarrefourSA Kart’a 18 Nisan 2023 tarihinde yüklenecek olup 17 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Kampanya Koşulları:

  • 18 Mart – 14 Nisan 2023 tarihleri arasında, 4604’e “KAZAN” yazıp gönderilen SMS’li katılımlarda geçerli olacaktır.
  • Müşterinin SMS atarak talepte bulunduğu cep telefonunun CarrefourSA Kart Dijital Üyelik programında kayıtlı olması gerekmektedir. Kayıtlı değilse kampanyaya katılım sağlayamaz. Kampanyaya katılım için öncelikle CarrefourSA Kart Dijital Üyelik sürecinin tamamlanıp, daha sonra kampanya katılım SMS’i atılması gerekmektedir.
  • Müşterilerin kampanyaya dahil olmak için sadece ilk 1000 TL üzeri alışverişleri öncesi SMS atmaları yeterlidir. İkinci ve üçüncü 1000 TL ve üzeri alışverişleri için tekrar SMS atmalarına gerek bulunmamaktadır.

CarrefourSA marketlerde kampanya detayları paylaşıldı.