CarrefourSA Kart'ınız varsa kaçırmayın! Tuvalet kağıdı 68 TL'ye düştü

CarrefourSA Kart'ınız varsa bu indirimden yararlanabilirsiniz. 16'lı tuvalet kağıdı ürünü 68 TL'ye düştü.
CarrefourSA Kart'ınız varsa kaçırmayın! Tuvalet kağıdı 68 TL'ye düştü

CarrefourSA Kart'a özel kampanyaya göre CarrefourSA online alışverişlerde geçerli olmak üzere 25 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 16'lı tuvalet kağıdı ürününün fiyatı 68,90 TL'ye düştü. İşte kampanyanın detayları haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar market kampanyalarını ve indirimlerini takip ediyorlar,  özellikle temel ihtiyaç ürünlerini uygun fiyatlardan almak istiyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için marketler tarafından sunulan kampanyaları ve indirimleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunuyoruz. Peki CarrefourSA tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir?

CARREFOURSA 16'LI TUVALET KAĞIDI 68,90 TL'YE DÜŞTÜ

CarrefourSA internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanyaya göre CarrefourSA Kart'a özel indirim uygulanmaktadır. Ayrıca kampanyadan yararlanmak için 25 TL ve üzeri alışveriş yapmak gerekmektedir. Bu şartları sağlayanlara Solo 16'lı tuvalet kağıdı ürünü 68,90 TL'ye satılacak. 

CarrefourSA Kart'a özel 25 TL ve üzeri alışverişe 16'lı Solo akılla seçim tuvalet kağıdı fiyatı 68,90 TL'ye düşmektedir. Bu fırsattan yararlanmak için elinizi çabuk tutun. Stoklar sınırlı. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için bu tarz haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler