CarrefourSA'da Ayçiçek yağında 45 TL'lik indirim! Tükenmeden alın

CarrefourSA Ayçiçek yağı ürününde 45 TL'lik indirimi birden yaptı.
CarrefourSA'da Ayçiçek yağında 45 TL'lik indirim! Tükenmeden alın

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında zorlanan vatandaşlar ise market indirimlerini kovalamaya başladı. Hal böyle olunca market indirimlerini yakından takip eden vatandaşlar indirim haberlerini kaçırmak istemiyor. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli fiyatlardan almak isteyen vatandaşlar marketlerin sunmuş oldukları kampanyaları yakından takip ediyor. 

Bizde Uşak Gündem olarak market indirimlerini araştırıyor ve sizlere en güncel kampanyaları sunmaya devam ediyoruz. Bu tarz market indirimlerinden anında haberdar olmak istiyorsanız Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

CarrefourSA online satış sitesi üzerinden duyurduğu Ayçiçek yağı indiriminde tam 45 TL'lik indirimi bir anda yaptığını duyurdu. Yapılan bu indirimden yararlanmak için CarrefourSA Kart'a sahip olmanız gerekiyor. Bu kart ise marketlerden alınmaktadır. Söz konusu kart ile indirimden yararlanmanız mümkün olacaktır. Peki CarrefourSA Ayçiçek yağı fiyatı ne kadar? Ne kadara düştü? İşte detaylar..

CARREFOURSA'DA AYÇİÇEK YAĞI 45 TL BİRDEN DÜŞTÜ

Yudum Ayçiçek Yağı 4 litre indirimsiz fiyatı 174,90 TL'dir. CarrefourSA Kart'a özel yüzde 26 indirim ile 4 litrelik Yudum Ayçiçek yağı fiyatı ise 129,90 TL'ye düşmektedir. Yapılan bu indirim tam olarak 45 TL olmaktadır. Sizde bu üründen satın almak istiyorsanız CarrefourSA'nın internet sitesi üzerinden sepete ekleyerek indirimden yararlanabilirsiniz. 

İlgili Haberler