CardFinans Havale ve EFT Nasıl Yapılır?

Qnb Finansbank'a bağlı olan card finans size bir çok fırsat sunmaktadır. Havale/EFT işlemlerinizi ATM , internet bankacılığı , telefon bankacılığı veya mobil uygulamalardan kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
CardFinans Havale ve EFT Nasıl Yapılır?

Aynı bankalar arası para transfer işlemleri havale olarak adlandırılmaktadır. Farklı bankalar arası para transfer işlemleri EFT olarak adlandırılmaktadır.

CARD FİNANS HAVALE İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Card finans havale işlemlerinizi istediğiniz saatte gerçekleştirebilirsiniz. Havale işlemi hesaplar arası olduğundan dolayı saat sınırlaması bulunmamaktadır. Eğer şubelerden para transferinizi gerçekleştirecekseniz 09:00/17:00 saatleri arasında yapabilirsiniz. ATM , mobil bankacılık , internet bankacılığı veya telefon bankacılığı ile para transfer işlemlerinizi 7/24 gerçekleştirmeniz mümkündür. Düzenli ödeme talimatı vermek isterseniz QNB FinansBank şubeleri , QNB FinansBank internet şubesine giriş yapıp para transferleri menüsünden talimatlar kısmına gelip istediğiniz ödeme talimatını kolaylıkla verebilirsiniz. 0850 222 0 900 numaralı telefon bankacılığını arayarak otomatik havale/eft talimatını verebilirsiniz. Tek seferlik havale/eft para transfer işlemlerinizi gerçekleştirmek için QNB FinansBank internet şubesine giriş yaparak para transferleri menüsünden istediğiniz bankaya veya hesaba para transfer işleminizi yapabilirsiniz. Talimat işlemlerinde olduğu gibi tek seferlik havale/eft işlemleriniz için de 0850 222 0 900 numaralı iletişim hattından müşteri hizmetleri ile görüşüp istediğiniz para transfer işleminizi gerçekleştirmeniz mümkündür.

HAVALE/EFT İŞLEM ÜCRETLERİ

  • Kredi kartından havale işlemlerinizde yatırdığınız miktarın %6'sı komisyon olarak kesilmektedir.
  • Kredi kartından düzenli talimat vererek gerçekleştirdiğiniz para transfer işlemlerinizde banka yatırdığınız miktarın %3'ünü kesmektedir.
  • CardFinans Fix kartınızla yapacağınız talimatlı havale/eft işlemleriniz için banka %3 komisyon almaktadır.

EFT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Eft para transfer işlemi bankalar arası olduğundan dolayı hafta sonları , resmi tatiller ve çalışma saatleri dışında kabul edilmemektedir. EFT işlemlerinizi ATM , telefon bankacılığı , banka şubesi , internet bankacılığı ve mobil uygulamalardan kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. QNB Finansbank'a bağlı olan Card Finans diğer bankalar gibi her işlemlerde çok yüksek miktarda işlem ücreti almamaktadır. Müşteri memnuniyetine önem veren Card Finans hergün yeni bir yenilik ve kolaylık ile karşınıza çıkmaktadır.