Bundan sonra tabana kuvvet Uşak’ta yeni yılın ilk zammı toplu taşıma ücretlerine yapıldı

Uşak Belediye Meclisi toplu taşıma ücretlerine yüzde 39 zam kararı aldı.
Bundan sonra tabana kuvvet Uşak’ta yeni yılın ilk zammı toplu taşıma ücretlerine yapıldı

Bu karara göre; daha önce 2,5 TL olan öğrenci toplu taşıma ücreti, 3,5 TL,

3.25 TL olan tam yolcu ücreti 4,5 TL oldu.

Uşak Belediye Meclisi, Belediye ve Belediye Meclis Başkanı Mehmet Çakın yönetiminde yeni yılın ilk oturumunu gerçekleştirdi. Huzurpark Belediye Meclis Salonu’nda yapılan ocak ayı oturumunda en önemli karar; ilimizde toplu taşıma ücretlerine zam yapılması kararı oldu.

Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı tarafından toplu taşım ücretlerine istenilen zam talebi, gündemin 27. Maddesinde görüşüldü. Başkan Çakın, maddenin Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülmesini oya sunduktan sonra komisyonun kararı görüşmesi için oturuma 10 dakika ara verdi.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi’nin edindiği bilgilere göre Plan ve Bütçe Komisyonu AK Partili üye Osman Tekbaş’ın katılmaması nedeni ile 2 AK Partili 2 İYİ Partili üyenin katılımıyla toplandı. Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’nın öğrenci için 4,5 TL, büyükler için 5,5 TL olan talebi, öğrenci 3,5 TL, büyük 4,5 TL olarak revize edildi. AK Partili 2 üye kabul,  İYİ Partili 2 komisyon üyesi ret oyu verince karar meclise taşındı.

Mecliste komisyonun öğrenci 3,5 TL, büyük 4,5 TL önerisi Başkan çakın tarafından oya sunuldu. AK Partili üyeler öneriye evet oyu verdi. İYİ Partili üyelerse çekimser kaldı.

Yeni zamlı taşıma ücretlerinin birkaç gün içerisinde uygulanması bekleniyor.

(SALİH KILINÇ / ÖZEL HABER)