Bülbüloğlu halka arz sonuçlandı mı? BVSAN borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verecek?

SPK tarafından açıklanan halka arzlar yakından takip ediliyor. Halka arz edeceği açıklanan Bülbüloğlu Vinç şirketinin borsa işlem tarihi ve halka arz sonuçları merak ediliyor.
Bülbüloğlu halka arz sonuçlandı mı? BVSAN  borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verecek?

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) yayımladığı bültenlere göre Bülbüloğlu Vinç'in halka arz başvurusunun onaylandığı bildirildi. Yatırımcılar ise borsadaki yatırımlarını Bülbüloğlu aracılığıyla gerçekleştirmek için halka arz tarihlerini takip ederken merak ettikleri sorulara da yanıt aramaya başladı. Bülbüloğlu Vinç'in halka arz tarihi SPK tarafından 26-27-30 Ocak 2023 olarak açıklandı.

BÜLBÜLOĞLU VİNÇ HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bülbüloğlu Vinç halka arzı hakkında araştırmalar devam ediyor. Çelik konstrüksiyon ile vinç imalatı sektöründe hizmet veren firmanın halka arzı için gözler Borsa İstanbul’a çevrildi. 11,500,000 lot pay ederek 31 lira hisse bedeliyle talep toplamaya çıkan Bülbüloğlu halka arzı henüz sonuçlanmadı. Bülbüloğlu halka arz talep toplama tarihinin ardından borsada işlem görmeye başlayacak. 30 Ocak 2023 tarihinden sonra borsada işlem göreceği tarihin de açıklanması bekleniyor. Öte yandan 1-2 Şubat tarihlerinde sonuçların açıklanacağı öngörülüyor.

BÜLBÜLOĞLU HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

Bülbüloğlu halka arz satın almak isteyenler Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satın alma işlemini gerçekleştirebilecek.

BÜLBÜLOĞLU KAÇ LOT VERİYOR?

Bülbüloğlu 31 liradan halka arz olacak. Bülbüloğlu, 11,500,000 Lot vereceğini bildirdi. Bülbüloğlu  şirketi, halka arzda oransal dağıtım yapacağını açıkladı.

BÜLBÜLOĞLU HALKA HİSSE KODU

Bülbüloğlu'nun hisse kodu ''#BVSAN'' olarak açıklandı.

BÜLBÜLOĞLU VİNÇ HANGİ ALANDA HİZMET VERİYOR?

Bülbüloğlu Vinç San. ve Tic. A.Ş., çelik konstrüksiyon ve vinç imalatı sektöründe yurtiçi ve yurtdışı özel ve kamu kuruluşlarına hizmet veriyor. Mühendislik ve projelendirme, anahtar teslim her türlü vinç imalatları, her türlü çelik konstrüksiyon imalatı, satış pazarlama, üretim faaliyetleri, saha, tip ve özel test hizmetleri, satış sonrası hizmetler alanlarında faaliyet gösteren Bülbüloğlu Vinç, şimdilerde halka arz oluyor.

İlgili Haberler