Bugün itibari ile başladı! ATM'den veya PTT'den alabilirsiniz: Ay sonuna kadar 4.336 lira veriliyor

Devlet tarafından sağlanan yardım ödemeleri devam ettiği belirtilerek hem banka hesabı üzerinden hem de PTT üzerinden ödemeleri alma imkanı olduğu ifade edildi.
Bugün itibari ile başladı! ATM'den veya PTT'den alabilirsiniz: Ay sonuna kadar 4.336 lira veriliyor

Devlet birçok alanda yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için desteklerine devamettiği belirtilerek yardımlardan faydalanabilmek eskisi kadar zor olmadığı ifade edildi. Yapacağınız tek bir başvuru ile alacağınız destek ödemesi belli periyotlarla düzenli olarak hesabınıza aktarılacağı bildirildi.

ÖDEMELER ZAMLANDI 

Geçen yıl 3336 TL olarak ödenilen destek ödemesi bu yılki zamlar da göz önünde bulundurularak 4336 TL'ye yükseltildiği de paylaşıldı.

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere sunduğu destek ödemeleri yapılan yeni zamlarla birlikte yüksek seviyelere ulaştığı vurgulandı. Bununla beraber destek ödemelerinden faydalanabilmek için yapmanız gerekenlerin eskisi kadar zor olmadığı e-Devlet üzerinden başvuru yapılabildiği paylaşıldı.

AY SONUNA KADAR YATACAK

Söz konusu ödemelerin evde bakım maaşı olduğu engelli, asta ve yaşlılar içinde yardıma muhtaç olan ailelere devlet tarafından her ayın 15 ile 31'i arasında destek ödemeleri yatırıldığı aktarıldı.

Geçen yıl 3336 TL olarak belirlenen evde bakım destek ödemesi Bu yıl 4336 TL olarak hesaplara yatırıldığı belirtilerek ödemeyi hem banka hesaplarından hem de PTT aracılığı ile alma imkanı olduğu bildirildi.