Bu fiyata peynir ekmek gibi kapışılacak! En ucuz elektrikli araba ÖTV MTV yok tamamı 240.935 TL'ye

Sıfır araç fiyatları cepleri yakarken Türkiye'nin en ucuz elektrikli arabası tamamı 240.935 TL'ye satışa çıkartıldı. Bu fiyata peynir ekmek gibi kapışılacak yetişen alacak...
Bu fiyata peynir ekmek gibi kapışılacak! En ucuz elektrikli araba ÖTV MTV yok tamamı 240.935 TL'ye

Bu fiyata peynir ekmek gibi kapışılacak! En ucuz elektrikli araba ÖTV MTV yok tamamı 240.935 TL'ye - Yükselen araba fiyatları artık dar gelirli vatandaşların sonrasında orta gelirli vatandaşlara da ev sahibi olma kapılarını kapatmıştı. Ucuz araba sahibi olmak istiyorum diyenlere en ucuz sıfır araç fiyatı açıklandı.

VOLTA EV1 ELEKTRİKLİ ARAÇ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Volta EV1 şık ve rahat bir görünüme sahiptir. Yeni nesil tasarım çizgileri ile şehir hayatında tarzınızı ortaya çıkarın. Güvenlik ve Konfor Volta EV1, gelişmiş yol tutuşu ile güvenli bir sürüş sunuyor. Optimal tasarımı ile park yeri bulma ve park etme gibi sorunları ortadan kaldırır, geri görüş kamerası ve sesli uyarı sistemi ile kusursuz park etmenizi sağlar.

Açılır tavanı, açılabilir arka camı ve ısıtma sistemi ile yolculuklarınızı keyifli hale getiren Volta EV1, size evinizin konforunu yaşatıyor. Müzik ve Eğlence İyi bir yolculuk güzel melodilerle devam eder. Bluetooth ve USB Müzik Çalar özellikleri ile müziğinizin keyfini doyasıya çıkarın. Ayrıca USB Şarj özelliği ile telefonunuzu şarj ederek iletişiminizi kesmeyin. Şarj ve Menzil Volta EV1, 72V 58 AH olan VRLA Jel aküsü ile tek şarjda 63 km menzil imkânı sunar.

Ortalama şarj süresi 7-8 saat olan EV1 aracınızı ev tipi prizlerinizde(220V) ile şarj edebilirsiniz. Maksimum 45 km/sa hıza ulaşan Volta EV1, şehir içi ulaşımda gideceğiniz yere en kısa sürede ulaşmanızı sağlar.

en-ucuz-araac.jpg

VOLTA EV 1 NİSAN 2024 SATIŞ FİYATI NE KADAR, EN UCUZ ELEKTRİKLİ ARABA KAÇ TL?

Aracın satış fiyatı 240 bin 935 TL olarak belirlenirken bu kategoride yer alan araçlarda MTV ve ÖTV ödenmemesi yine B2 ehliyet ile sürülmesi gibi kolaylıklar sunuluyor.