Bu fiyat TOKİ'de yok! Ziraat Bankası 42 bin TL peşinat 15.221 TL taksitle bahçeli 2 katlı müstakil köy evi satıyor

Konut sahibi olmak istiyorum diyenler ucuza kelepir sahibinden ev arayanlar bankadan icradan satılık ev bakarken Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller için yeni duyurularını yayımladı.
Bu fiyat TOKİ'de yok! Ziraat Bankası 42 bin TL peşinat 15.221 TL taksitle bahçeli 2 katlı müstakil köy evi satıyor

Bu fiyat TOKİ'de yok! Ziraat Bankası 42 bin TL peşinat 15.221 TL taksitle bahçeli 2 katlı müstakil köy evi satıyor - Pandemi döneminde konut fiyatlarında yaşanan yükseliş cepleri yakmış, dünya genelinde ev fiyatları en çok Türkiye'de artış göstermişti. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 5 milyon liranın üzerine tırmanırken İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde ise özellikle de lüks semtlerde ev fiyatları 10 milyon lirayı aşarak büyük şok yaşatmıştı.

Süreçte ucuz ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler bankadan satılık, icradan satılık daire, ev ilanları aramaya başlamıştı. Bu alanda en çok seçenek sunan ve en uygun fiyatlarla satış yapan bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası yeni ilanlarını yayımladı bankadan satılık müstakil bahçeli köy evi arayanlara kaçmaz fırsat sunuldu.

ZİRAAT BANKASI BANKADAN SATILIK BAHÇELİ MÜSTAKİL KÖY EVİ SATIYOR! ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKUL FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Bankadan satılık ev almak istiyorum diyen kişiler için Ziraat Bankası en çok seçenek sunan bankalar arasında yer alırken bahçeli müstakil köy evi almak isteyen kişiler için yeni ilan duyuruldu.

ziraat-ilani.jpg

Yayımlanan ilan kapsamında Ziraat Bankası tarafından Afyonkarahisar'da yer alan 255 m2 büyüklüğe sahip 2 katlı, bahçeli müstakil köy evi için belirlenen satış fiyatı 420 bin TL olarak belirlendi. Ziraat Bankası bu evi almak isteyen kişilere aynı zamanda konut kredisi desteği de sağlayacak.

ziraat-kredi.jpg

ZİRAAT KONUT KREDİSİ HESAPLAMA VE GÜNCEL FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişiler ise yüzde 10 peşinat ödeyerek kredi çekebilecekler. Bu durumda 42 bin TL peşinat ödenip, kalan 378 bin liralık bölüm için ise 15 bin 221 TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabilecek.