Bu faizi tefeciler bile kıskandı! Bankaların freni patladı 50.000 TL kredi çeken bankaya 117.736 Lira ödeyecek

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları resmen alev aldı yükselen faizler tefecileri bile kıskandırdı! İşte güncel kredi faiz oranları listesi.
Bu faizi tefeciler bile kıskandı! Bankaların freni patladı 50.000 TL kredi çeken bankaya 117.736 Lira ödeyecek

Bu faizi tefeciler bile kıskandı! Bankaların freni patladı 50.000 TL kredi çeken bankaya 117.736 Lira ödeyecek - Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları seçim öncesi büyük bir hızla yükselişini sürdürürken açıklanan yeni oranlar cepleri yaktı. 

Vatandaşlar bankaların sunduğu teklifleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak tepki gösterirken "Bu faiz oranları tefecilerde bile yok" yorumları yapılmasına neden oldu. Yaşanan yükseliş sonrasında bazı bankalarda ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 4 seviyesini dahi aştı. 

50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKEN KİŞİLER BANKAYA 2 KATINDAN FAZLA PARA ÖDEYECEK! 

İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik olarak bankaların sunduğu kredi faiz oranları adeta alev alırken ne yazık ki yaşanan yükseliş vatandaşı köşeye sıkıştırdı. Bankalar kredi onayı vermek için şartları zorlaştırırken kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler onay alsalar dahi yüksek faiz oranları yüzünden mağdur oldu. 

En uygun kredi veren bankalarda dahi 50 bin TL'lik kredi paketinde toplam faiz ödemesi 73 bin 601 liraya yükselirken en yüksek kredi paketinde ise faiz oranı yüzde 4.49 seviyesine ulaştı. Söz konusu kredi faiz oranı ile 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi çeken kişilerin aylık ödemesi 3 bin 263 TL ve toplam geri ödeme tutarı ise 117 bin 736 TL oldu. Yani 50 bin TL kredi çeken bir kişi 67 bin 736 TL faiz ödeyecek. Yani ana paradan daha yüksek faiz ödemesi yapılacak.