Borsada 12 bin için tarih verildi BORSACILAR DİKKAT
Borsa hızlı bir şekilde 8 bin 500 seviyelerine gerilerken yatırımcılar borsanın ne zamana yükseliş göstereceğini merak ediyor. Kaya, yaptığı açıklamasında borsanın 12 bin olacağı tarihi ifade ederken, alım yapacağı hisseler hakkında da bilgi verdi.
YIL ORTASINDA BORSA 12 BİN
Kaya, yaptığı açıklamasında faiz artışının borsayı olumsuz olarak etkileyebileceğini ifade ederek, yıl ortasında borsada 12 bin seviyesini beklediğini şu şekilde ifade etti:
“7 bin 500, 7 bin 300 aralığına doğru olası bir sarkma alım fırsatı olarak düşünülebilir ama borsaya giriş açısından erken olduğunu düşünüyorum"
"Çünkü borsa seçimden bir ay önce yani şubatın sonları gibi yukarı yönlü hareketini devam ettirecek ve seçim sonrası borsada yüzde 30 ile 50 bandında 2024 Haziran ayına kadar yukarı yönlü hareket bekliyorum ve yıl ortasında borsada 12 binli seviyeleri bekliyorum. Bundan dolayı da borsa için acele etmeyelim”
Kredi kartı olan hemen kontrol etsin Merkez Bankası kredi kartları için KARARI DUYURDU!
Milli servet bu adreste yatıyor! Bedavadan biraz pahalıya araç sahibi olmak isteyenler akın ediyor
SON DAKİKA | Faiz kararı sonrasında dolar, altın ve borsada fiyatlar tersine döndü
MART BAŞINDA HAREKETLİLİK BEKLENİYOR
Kaya, açıklamasının devamında küçük ıvır zıvır hisselere girmeye gerek olmadığını ifade ederek, borsada bu sebeple şubat ortalarına kadar hareket beklemediğini de sözlerine ekledi. Hareketin mart başı gibi olacağını tahmin ettiğini ifade eden Kaya, yabancı yatırımcıların ilk olarak bankacılık sektörüne daha sonra da holdinglere geçtiğini söyledi.
Not: Haberimiz yatırım tavsiyesi değildir. Uzman isimlerin açıklamaları kaleme alınmıştır.