Borcu olanlara müjde! İş Bankası düşük faizli borç kapatma kredisi veriyor

İş Bankası internet sitesi üzerinden borç kapatma kredisi detaylarını duyurdu. Borçlarınızı tek bir bankada toplayarak kolayca ödeyebilirsiniz.
Borcu olanlara müjde! İş Bankası düşük faizli borç kapatma kredisi veriyor

İş Bankası internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Yapılan duyuruya göre Borcu olan vatandaşlara düşük faizli borç kapatma kredisi vereceğini açıkladı. Peki İş Bankası borç kapatma kredisi faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? İşte detaylar. 

Farklı bankalardaki mevcut kredilerinizi borç kapatma kredisi ile İş Bankası'nda birleştirerek size uygun taksit tutarına göre 36 aya varan vade ile ödeme yapabileceksiniz. Borç Transferi kredisi ile kredi kartlarında bulunan borçlaınızı da kapatabileceksiniz. Böylece kredi kartı limitlerinizi de artırabilirsiniz. Borç transferi yaparak kullanacak olduğunuz Borç kapatma Kredisi'ni size özel belirlenecek olan faiz oranları ile banka şubelerinden çekebileceksiniz. Peki söz konusu kredi ile ilgili detaylar nelerdir?

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırmaya başladı. Çeşitli bankalara borcu olan vatandaşlar bu borçlarını tek bir yerde sabitleyerek düşük faiz oranları ile ödeme yapmak istiyorlar. Bizde bankalar tarafından sunular kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki İş Bankası tarafından sunulan kredinin detayları nelerdir? İşte detaylar.

İŞ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ DETAYLARI

Boırç transferi başvurunuzu yaptıktan sonra talep ettiğiniz bireysel kredinin şartları doğrultusunda kredi başvurunuz değerlendirilecektir. Borç transferi için başvurularınızı şu şekilde yapabileceksiniz. 

İşCep'ten ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için  "İşCep" > "Krediler" > "Kredi Başvurusu Yap" > "Anında Kredi" veya “Başvurular” > "Kredi" > “Anında Kredi” adımlarını takip ederek başvurunuzu yapabileceksiniz. Bununla birlikte internet şubesi üzerinden de başvuru yapabileceksiniz. SMS ile de borç kapatma kredisine başvuruda bulunabileceksiniz. Borç kapatma kredisi için gereken tüm detayları size en yakın İş Bankası şubesine giderek öğrenebilirsiniz.